Saturday, 18 July 2015
30 March 2023
در مکان کنونی یک فرودگاه در برلین

«ساخت بزرگ‌ترین کوه مصنوعی جهان»

2009 November 17

کنجکاو
یک طراح آلمانی قصد دارد در مکان کنونی یک فرودگاه در برلین کوهی مصنوعی با ارتفاع هزار متر بنا کند و به این شکل به مناظر طبیعی و جاذبه‌های توریستی این شهر بیافزاید.
مهندسان معماری در آلمان قصد دارند بلندترین و بزرگ ترین کوه مصنوعی جهان را در شهر برلین آلمان بنا کنند. این کوه مصنوعی که نام Berg برای آن انتخاب شده است، می‌تواند به جاذبه‌های توریستی این کشور بیافزاید.

20091117-mountain-koocheh

بزرگ‌ترین کوه مصنوعی جهان در جایی بنا خواهد شد که درحال حاضر فرودگاه Tempelhof در آن قرار گرفته است، بنای این کوه چشم اندازی طبیعی را برای برلینی‌ها و توریست‌ها به وجود خواهد آورد و در ماه‌های سپتامبر تا مارچ از آن به عنوان پیست اسکی استفاده خواهد شد.
براساس گزارش پاپ ساینس، جیکوب تیگز مهندس معمار و طراح این بنای عظیم نام این کوه هزار متری را Berg گذاشته است و طرح وی مورد حمایت بسیاری از ساکنان برلین قرار گرفته است.
هم‌چنین تبدیل شدن این کوه به پیست اسکی می‌تواند سالانه تعداد زیادی توریست را از سرتاسر جهان به سمت آلمان و شهر برلین جذب کند.

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: