Saturday, 18 July 2015
29 September 2023

«کویت ایرانی‌ها را ممنوع‌الورود کرد»

2011 May 21

این خبر در بخش شایعه رادیو کوچه قرار دارد و رادیو کوچه صحت و سقم آن را تایید نمی‌کند.

منبع: عصر ایران

اداره کل مهاجرت کویت صدور هر نوع مجوز ویژه و ویزا برای سفر خانوادگی، گردش‌گری، ویژه یا بازرگانی، هم‌چنین پیوستن به خانواده خواه به همسر یا فرزندان و ویزاهای کار را برای شهروندان پنج کشور و از جمله ایران متوقف کرد.

دولت کویت ورود اتباع ایرانی به این کشور را تحت هر بهانه و دلیلی تا اطلاع ثانونی ممنوع اعلام کرد.

به گزارش عصر ایران به نقل از روزنامه کویتی الوطن، اداره کل مهاجرت کویت صدور هر نوع مجوز ویژه و ویزا برای سفر خانوادگی، گردش‌گری، ویژه یا بازرگانی، هم‌چنین پیوستن به خانواده خواه به همسر یا فرزندان و ویزاهای کار را برای شهروندان پنج کشور و از جمله ایران متوقف کرد.

این پنج کشور، سوریه، عراق، ایران، پاکستان و افغانستان هستند و این ممنوعیت تا اطلاع بعدی معتبر است.

یک منبع امنیتی درکویت نیز دراین باره گفت: «دلیل این موضوع ، مسایل امنیتی است. به دلیل اوضاع این کشورها که با تظاهرات و مطالبات برای سرنگونی حکومت‌ها روبه‌رو هستند(!) شمار زیادی از شهروندان این پنج کشور مقیم کویت تلاش می‌کنند خویشاوندان یا دوستان خود را که ممکن است از سوی دولت‌های خود تحت تعقیب باشند یا ترس از بازداشت داشته باشند به کویت منتقل کنند لذا تا اطلاع بعدی از صدور ویزا برای ورود اتباع این کشور به کویت جلوگیری می‌شود.»

این منبع تاکید کرد این وضعیت موقتی است و در آینده‌ای نزدیک پس از برقراری امنیت در این 5 کشور، وضعیت قبلی صدور ویزا از سرگرفته می‌شود.

در همین راستا وزارت کشور دستوراتی را برای ادارات مربوطه برای توقف صدور ویزای ورود به کویت برای اتباع 5 کشور یاد شده صادر کرده است و این دستور بدون هیچ استثنایی اجرایی می‌شود.

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , ,