مجید بهشتی / رادیو کوچه
majid.b@koochehmail.com
پروانه ساخت فیلم «داریوش مهرجویی» صادر شد
فایل صوتی را از اینجا بشنوید
به گزارش سینمانگار: جلسات شورای صدور پروانه نمایش 35 میلیمتری و شورای صدور پروانه فیلمسازی 35 میلیمتری درتاریخ 20 تیر ماه در اداره کل ارزشیابی و نظارت تشکیل شد.
روابط عمومی معاونت امور سینمایی و سمعی و بصری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گزارش داد: «نارنجی پوش» به تهیهکنندگی و کارگردانی« داریوش مهرجویی »(اجتماعی) و «راهبهشت» به تهیه کنندگی «محمدتقی انصاری» و کارگردانی«مهدی صباغزاده» (تاریخی) عناوین پروژههایی است که از این شورا پروانه ساخت دریافت کرده است.
با صدور موافقت اصولی برای 2 پروژه به نامهای «برای سونیا» به تهیهکنندگی و کارگردانی«علی ژکان» (تاریخ انقلاب) و «خانه ما» تولید مشترک با یک موسسه خصوصی در انگلیس و کارگردانی«سیدرضا شانهساز شیرازی» (اجتماعی) موافقت شد، پروانه ساخت این 2 پروژه پس از کامل شدن فیلمنامه صادر میگردد.
همچنین شورای صدور پروانه نمایش برای فیلم «انسانها» به کارگردانی «محسن توکلی» و تهیه کنندگی «مهدی احمدی» پروانه نمایش صادر کرده است.
کار هنری بالاتر از فعالیت سیاسی است
«فاطمه معتمدآریا» معتقد است، فیلمهایی بازی کرده که مجری موقعیتی بوده که فیلم برای وی به وجود آورده است. «فاطمه معتمدآری» (بازیگر سینمای ایران) (۲۲ تیرماه) در یک نشست خبری به مناسبت آغاز اکران فیلم «اینجا بدون من» به کارگردانی «بهرام توکلی» شرکت کرد و درباره حضور خود در این فیلم گفت: من همیشه مجری موقعیتی هستیم که در فیلم بهوجود آمده است و معتقد است که کار هنری بالاتر از فعالیت سیاسی است.
من همیشه یک هنرمند هستم
«لوئیجی مونتابونه» یکی از پیشگامان هنر عکاسی در ایران به شمار میرود؛ این عکاس دوران ناصری به مدت چهارسال در ایران زندگی کرد و به عکاسی از دربار و نقاط دیدنی شهرهایی چون تهران و تبریز پرداخت.
«لوئیجی مونتابونه» که در سال 1862م. در جمع هیتی سیاسی از ایتالیا به ایران آمد در این سفر عکسهای فراوانی از ایران گرفت؛ عکسهایی از «ناصرالدین شاه» فرزندش «مظفرالدین شاه» تخت مرمر، سربازان گارد شاه در نیاوران، تجریش ،امامزاده صالح و کاخ سلطنتی.
«مونتابونه» همچنین عکسهای زیادی از دروازهها، بازار، بناها و عمارتهای قدیمی تهیه کرده است «ناصرالدین شاه» که چهار سال پیش از این تاریخ با استخدام عکاسی فرانسوی به نام «فرانسیس کارلهیان» به طور عملی اوقات زیادی را به آموختن عکاسی و عکسبرداری میپرداخت، توجه بیشتری به عکاس این هیت کرد و بارها مقابل دستگاه عکسبرداری «مونتابونه» قرار گرفت. «مونتابونه» نیز با مهارت و استادی در عکسبرداری تک چهره، تصاویر بینظیری از شاه جوان گرفت.
در همین رابطه چندی پیش نمایش گاهی از عکسهای قاجاری این عکاس در ایتالیا به نمایش در آمد. نکته جالب درباره آثار به نمایش در آمده رنگی بودن تصاویر بود؛ عکاس ایتالیایی تعدادی از عکسهای خود را رنگ کرده بود که در نوع خود ابتکار تازهای به شمار میرفت.
بداههنوازی «حسین علیزاده» در حافظیه شیراز
ر سومین شب اجرای کنسرت ارکستر ملی در باغ عفیفآباد شیراز، «حسین علیزاده» با نواختن تار به همراه آواز «علیرضا قربانی» در جوار آرامگاه حافظ شیرازی برنامه اجرا کرد. ایلنا: پس از اجرای کنسرت ارکستر ملی درشب دوم؛ «حسین علیزاده» استاد تار و سهتار بههمراه «علیرضا قربانی» خواننده و نوازندگان ارکسترموسیقی ملی راهی حافظیه وآرامگاه لسانالغیب شدند. «حسین علیزاده» عضو شورای سیاستگذاری ارکستر موسیقی ملی با بیان اینکه این شب شورانگیز و تکرارناشدنیست آنچنان که قلم دروصفش عاجز آید وعقل قاصرست گفت: این رویداد پس از چند دهه برای او تکرار میشود تا دگربارحافظ و موطنش او را دگرگون کنند.
«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»