Saturday, 18 July 2015
26 September 2023
پس‌کوچه تماشا

«نقاشی امضا‌شده هیتلر حراج می‌شود»

2011 August 12

مجید بهشتی / رادیو کوچه

majid.b@koochehmail.com

«نقاشی امضا‌ شده هیتلر حراج می‌شود»

فایل صوتی را از اینجا بشنوید

 

فایل را از این جا دانلود کنید

یک تابلوی نقاشی که سال 1939 هم‌زمان با آغاز جنگ جهانی دوم توسط «آدولف هیتلر» کشیده شده است، در آلمان به حراج می‌رسد.

به گزارش سایت خبری میل آنلاین، این تابلوی نقاشی توسط یک کلکسیونر که نامش فاش نشده است، در آلمان به حراج گذاشته خواهد شد.

این تابلو سال 1939، هم‌زمان با آغاز جنگ جهانی دوم، توسط «آدولف هیتلر» کشیده شده و امضا‌ این دیکتاتور نیز در گوشه سمت چپ آن به خوبی قابل رویت است.

کارشناسان این تابلو را 6 هزار پوند قیمت‌گذاری کرده‌اند و حدس می‌زنند که «هیتلر» پس از آن‌که آن را کشیده ژانویه همان سال برای همسر «هرمان ایسر»، یکی از متحدین قدیمی خود فرستاده تا از این طریق تولدش را تبریک بگوید.

……………………………………………….

«مراقب مامان باش»

تازه‌ترین رمان «کیونگ‌سوک شین» نویسنده اهل کره جنوبی پس از انتشار به زبان انگلیسی مورد توجه بسیاری از مخاطبان انگلیسی زبان قرار گرفت.

این نویسنده که به تازگی رمانش را با عنوان «مراقب مامان باش» منتشر و روانه بازار کرده با استقبال خوانندگان و مخاطبان ادبی روبه‌رو شده است

این نویسنده که به هم‌راه مترجم رمانش در نشستی ادبی برای نقد و بررسی کتاب «مراقب مامان باش» حاضر شده بود، درباره این اثر به مخاطبانش گفت: «اصرار داشتم تا در این رمان از واژه «مامان» استفاده کنم و این مسئله در ترجمه نیز رعایت شده است. زیرا همه شما قطعن می‌دانید که واژه «مامان» بسیار صمیمانه‌تر از واژه «مادر» است و ما وقتی از «مادر» استفاده می‌کنیم که در شرایطی می‌خواهیم نهایت احترام خود را به مادرمان نشان دهیم.»

این نویسنده در تازه‌ترین رمانش زندگی یک مادر و فرزند را به رشته تحریر در آورده است.

«کیونگ-سوک شین» که یکی از معدود نویسندگان کره‌ای فعال در عرصه بین‌المللی است تا امروز جوایز متعددی را در حوزه ادبیات درکشورش و کشور فرانسه از آن خود کرده است. رمان «مراقب مامان باش» اولین رمان این نویسنده است که به زبان انگلیسی ترجمه شده و با استقبال زیاد مخاطبان ادبی رو به رو شده است.

این رمان پس از انتشار به سرعت در فهرست پرفروش‌ترین رمان‌های ادبی نیویورک قرار گرفت و در مدت زمان کوتاهی به چاپ هشتم رسید.

«سوک شین» که در این رمان داستانی تخیلی از زندگی یک خانواده را به تصویر می‌کشد بر فداکاری‌ها و جانفشانی‌های مادری تمرکز دارد که برای نجات جان فرزندانش به هر اقدامی دست می‌زند.

……………………………………………….

«صد اثر،صد هنرمند» بیش از ۲۴۵ میلیون فروخت»

لیلی گلستان با اتمام نوزدهمین نمایش‌گاه «صد اثر، صد هنرمند» از فروش 245 میلیونی این مجموعه خبر داد.

مدیر گالری «گلستان» در همین رابطه اعلام کرد: «نوزدهمین نمایش‌گاه «صد اثر، صد هنرمند» ۱۴ مردادماه و در آخرین روز کاری خود توانست به فروش ۸۶ تابلو به قیمت ۲۴۵ میلیون تومان دست پیدا کند که در قیاس با سال‌های گذشته رقم بسیار قابل توجهی است.»

وی ادامه داد: «گران‌ترین اثر فروخته شده تابلویی از سهراب سپهری به قیمت ۱۱۵ میلیون تومان بود که هنوز نصب نشده به فروش رسید و ارزان‌ترین تابلو نیز به قیمت ۱۵۰ هزار تومان متعلق به یک هنرمند جوان بود.»

به گفته گلستان؛ در این دوره حدود ۱۵ تابلو از هنرمندان پیش‌کسوت به فروش رسید و مابقی آثار متعلق به جوانان بود.

وی ادامه داد: «امسال خیلی موفق بودم و هنوز متعجب هستم که در این برهه زمانی که رکود اقتصادی به شدت در بازار دیده می‌شود، چطور به این موفقیت دست یافته‌ایم.»

گلستان با اشاره به تشویق‌های بازدیدکنندگان برای ادامه این نمایش‌گاه عنوان کرد: «امسال با وسواس بیش‌تری در قیاس با دوره‌های قبل کیفیت کارها را بالا بردیم و چند مجموعه‌دار مهم نیز تابلوهای بسیاری با ارزشی در این نمایش‌گاه ارایه کردند که در استقبال علاقه‌مندان و کیفیت نمایش‌گاه تاثیر زیادی داشت و باعث شد بازدیدکنندگان برای ادامه این رویداد مرا تشویق کنند.»

این گالری‌دار تصریح کرد: «امسال برای اولین بار در انتخاب آثار، پنج هنرمند را رد کردیم. سه نفر از آن‌ها تا کیفیت مطلوب این نمایش‌گاه فاصله داشتند و دو نفر هم قیمت‌های بسیار بالایی گذاشته بودند و از آن کوتاه نیامدند که حاضر به پذیرش آثارشان نشدم، زیرا قیمت‌های این مجموعه کاملن منطقی انتخاب شده بود، یعنی پیش‌کسوت‌ها در حد خودشان گران بودند و قیمت آثار جوانان نیز در حد و اندازه خودشان منطقی بود.»

«گلستان» در پایان خاطر نشان کرد: «امسال ۸۰ درصد از بازدید‌کنندگان برای اولین بار به «صد اثر، صد هنرمند» آمده بودند و بخش عمده‌ای از آن‌ها را مردم عادی و علاقه‌مندان به هنر تشکیل دادند.»

……………………………………………….

«مسابقه عکاسی از سفره‌های افطار برگزار می‌شود»

 نگارخانه پردیسان به عنوان دبیرخانه مسابقه عکاسی سفره‌های افطار با عنوان «کمی نان‌، آب و عشق»، از ۱۰ تا ۳۰ مرداد آثار متقاضی شرکت در مسابقه را می‌پذیرد.

در مسابقه «کمی نان ، آب و عشق» که بدون محدودیت سن و تکنیک عکاسی برگزار می‌شود، از بین آثار رسیده به دبیرخانه که سفره‌های ساده و معنوی افطار را تصویر کرده‌اند، داوری شده و بهترین آثار در مراسم عید سعید فطر معرفی می‌شوند.

آثار برتر علاوه بر دریافت جوایز نفیس، در نگارخانه پردیسان در معرض دید عموم قرار خواهند گرفت.

نگارخانه پردیسان در میدان صادقیه، بلوار فردوس، بعد از چهارراه مخابرات، فرهنگ‌سرای فردوس واقع شده و از ساعت ۹ تا ۱۹ آماده پاسخ‌گویی به شهروندان است.

……………………………………………….

«ستاره اسکندری»‌: بعضی‌ها از توی خیابان، بوتیک و مهمانی بازیگر پیدا می‌کنند»

ستاره اسکندری بازی‌گر تاتر، تلویزیون و سینما مهمان برنامه هفت بود و از بازیگری در سینما و مسایل و مشکلات موجود در این حرفه سخن گفت.

وی عنوان کرد‌: «من از واسطه‌هایی حرف می‌زنم که از توی خیابان، بوتیک، مهمانی و جاهای دیگر بازی‌گر پیدا می‌کنند و به تهیه‌کننده یا کارگردان معرفی می‌کنند.»

البته کشف بازی‌گر معنا دارد، من در مورد کسانی حرف می‌زنم که وقتی به آن‌ها به عنوان افراد کشف شده می‌نگری، نکته خاصی پیدا نمی‌کنید که نشان‌دهنده یک کشف در حوزه بازی‌گری باشد.

او افزود: واسطه‌ها از دل سینما بیرون می‌آیند و کسی هم با آن‌ها برخوردی نمی‌کند.

او که وضعیت بازی‌گری در دهه ۶۰ و ۷۰ را در قیاس با سال‌های اخیر بهتر می‌دانست، ادامه داد: «من یادم هست که توی صف‌های طولانی می‌ایستادیم تا بتوانیم یک فیلم را ببینیم، آن هم فیلم‌های خوبی که بازی‌گرانی عمیق در آن‌ها بازی می‌کردند و اتفاقن در آن زمان چرخ سینما می‌چرخید.

او معتقد بود که «جامعه ما نسبت به ۲۰ سال گذشته تغییرات زیادی کرده و مسایل از عمق به سطح آمده و خیلی چیزها سطحی شده‌ است.»

او افزود: «یک سری اتفاقاتی افتاده که ریشه‌اش اقتصادی است و بر فرهنگ ما هم تاثیر گذاشته و می‌گذارد. سینما به عنوان یک رکن جدی و تاثیر گذار در حوزه فرهنگ به جای این که مردم ما را به عمق ببرد، انگار به وسیله‌ای تبدیل شده که همه چیز را بیاورد به سطح.»

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , , , , , , , , ,