Saturday, 18 July 2015
29 November 2023
وزیر امورخارجه الجزایر:

«موافقت سوریه با طرح حل بحران اتحادیه عرب»

2011 November 02

خبر / رادیو کوچه

وزیر امورخارجه الجزایر روز سه‌شنبه 1 نوامبر، اعلام کرد سوریه با طرح اتحادیه عرب در مورد بحران جاری در این کشور موافقت کرده است.

مراد مدلسی در حاشیه مراسم گرامی‌داشت سال‌گرد انقلاب الجزایر گفت‌: «در جلسه کمیته اتحادیه عرب در دوحه پایتخت قطر با سوری‌ها به توافق رسیدیم.»

المدلسی اظهار امیدواری کرد توافق دوجانبه در قاهره تثبیت شود و طرح صلح در سوریه به پیش رود.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، پیش از این یک دیپلمات بلندپایه در اتحادیه عرب گفته بود سوریه روز سه‌شنبه پاسخ نهایی خود را به اتحادیه اعلام می‌کند.

این دیپلمات که نخواست نامش فاش شود با اشاره به گفت‌وگوی دو طرف در مورد طرح تاکید کرد ولید المعلم روز دوشنبه خواستار تعدیل طرح شد و پس از بررسی آن تغییر جزیی صورت گرفت.

او تاکید کرد کمیته اتحادیه عرب از طرف سوری خواست پاسخ نهایی خود را روز سه‌شنبه ارایه کند تا پیش از برگزاری جلسه اتحادیه در قاهره نتیجه گفت‌وگو به اعضا اعلام شود.

نبیل العربی دبیرکل اتحادیه عرب روز دوشنبه اعلام کرد طرح اتحادیه عرب در مورد سوریه بر توقف فوری کشتار معترضان‌، عقب‌نشینی نیروهای امنیتی از خیابان‌ها و آغاز گفت‌وگوها بین حکومت و مخالفان در قاهره تاکید کرده است.

بر اساس این طرح همه جریان‌های مخالف در خارج از سوریه با نمایندگان نظام گفت‌وگو خواهند کرد تا به راه حل لازم برای پایان دادن به بحران برسند.

بیشتر بخوانید:

«آغاز حل بحران در سوریه با توقف فوری کشتار معترضان»

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , , , , ,