Saturday, 18 July 2015
29 November 2023
پس از تصمیم بر اعمال تحریم علیه سوریه،

«هشدار بحرین و قطر به شهروندان خود در سوریه»

2011 November 28

خبر / رادیو کوچه

بحرین و قطر روز یک‌شنبه، 27 نوامبر، از اتباع خود خواستند خاک سوریه را ترک کنند. این تصمیم پس از تصویب پیش‌نویس دور جدید تحریم‌ها علیه سوریه از سوی اتحادیه عرب صورت گرفته است. هم‌چنین امارات متحده عربی از شهروندان خود خواسته است به این کشور سفر نکنند.

وزارت خارجه بحرین در بیانیه ای از شهروندان بحرینی خواست با توجه به ناآرامی‌ها و اوضاع امنیتی در سوریه و جلوگیری از وقوع خطری که ممکن است جان آن‌ها را تهدید کند خاک این کشور را ترک کنند.

قطر نیز از اتباع خویش خواسته است خاک سوریه را «به شکل فوری» ترک کنند.

در بیانیه وزارت خارجه قطر آمده است: «با توجه به اوضاع جاری و ناآرامی‌های امنیتی در سوریه وزارت خارجه از همه هم‌وطنان قطری درخواست می‌کند در حال حاضر برای حفظ جان خویش به سوریه سفر نکنند.»

پیش از این ابوظبی نیز از شهروندان خود در سوریه خواست مراقبت‌های امنیتی را به‌کار گیرند و از کسانی که قصد دارند به این کشور سفر کنند خواست برنامه سفر خود را به تعویق بیندازند.

لازم به اشاره است یکی از شهروندان عربستان در 22 نوامبر جاری در شهر حمص در سوریه به دست نیروهای هوادار نظام کشته شد.

منابع دیپلماتیک روز گذشته اعلام کرده‌اند کشورهای عربی مقامات سوریه را ممنوع‌السفر می‌کنند و پرواز شرکت‌های هواپیمایی به خاک این کشور را متوقف خواهند کرد.

پیش‌نویس قطع‌نامه‌ علیه سوریه هم‌چنین بر توقف هم‌کاری با بانک مرکزی سوریه تاکید می‌کند اما کالاهای اساسی که مردم سوریه به آن نیاز دارند شامل تحریم‌های جدید نخواهد شد.

بیشتر بخوانید:

«بیش از ۴۵ کشته در درگیری‌های سوریه»

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , , , , , , ,