Saturday, 18 July 2015
28 September 2023

«خبرهای هجدهم ژانویه ۲۰۱۲»

2012 January 18

دولت سوریه: حضور نظامی اتحادیه عرب دخالت خارجی است،

«توقف عملیات نظامی ارتش سوریه در شهر زبدانی»

فایل صوتی را از اینجا بشنوید

 

فایل را از این جا دانلود کنید

خبر / رادیو کوچه

ارتش سوریه روز چهارشنبه، 18 ژانویه، اعلام کرد با آتش بس در عملیات نظامی علیه مخالفان در شهر زبدانی، واقع در سی کیلومتری دمشق، پایتخت، موافقت کرده و به گفته ساکنان شهر، در ساعات گذشته، گلوله باران مناطق مسکونی این شهر متوقف شده است.

یکی از رهبران مخالفان حکومت سوریه گفته است که این آتش بس به این دلیل برقرار شده که با توجه به حمایت گسترده مردم زبدانی از نظامیان فراری مستقر در این شهر، عملیات ارتش امکان موفقیت نداشته است.

به گفته منابع مخالف حکومت سوریه، تعدادی از نظامیانی که در اعتراض به سرکوب مردم سوریه توسط ارتش، ترک خدمت کرده و به مخالفان پیوسته‌اند، در شهر زبدانی هستند که یکی از مراکز تظاهرات اعتراضی وسیع علیه حکومت به رهبری بشار اسد، رییس جمهوری، محسوب می‌شود.

هم‌چنین دولت سوریه درخواستی از سوی قطر برای استقرار نیروهای عرب در این کشور به منظور پایان سرکوب مرگ‌بار معترضان را قاطعانه رد کرده است.

در بیانیه وزارت خارجه سوریه آمده است که چنین حرکتی «بحران را بدتر خواهد کرد… و راه برای دخالت خارجی هموار می‌کند.»

روز سه‌شنبه وزیر خارجه سوریه گفت از پیشنهاد قطر «متحیر» شده است، پیشنهادی که به گفته او «کاملا مردود» است.

سفر یک هیات ناظران اتحادیه عرب که وظیفه آن تصدیق اجرای یک طرح صلح بود تاثیری بر کاهش خشونت‌ها نداشته است و سازمان ملل می‌گوید که پنج هزار نفر در اعتراضات ۱۰ ماه اخیر کشته شده اند.

به گزارش سازمان دیده بان حقوق بشر سوریه روز سه‌شنبه دست‌کم ۱۸ غیرنظامی از جمله هشت نفر در اثر انفجار یک مینی‌بوس در استان ادلب و هشت نفر در شهر مرکزی حمص کشته شدند.

یک گروه فعال دیگر موسوم به «کمیته هماهنگی محلی» شمار تلفات این روز را ۳۰ نفر از جمله ۱۸ نفر در شهر حمص و هفت نفر در استان ادلب ذکر کرد.

از سویی دیگر اتحادیه عرب باید در مورد حفظ یا خروج ۱۶۵ ناظر خود از سوریه- که دستور کار آن پنج‌شنبه به پایان می‌رسد تصمیم‌گیری کند.

………………………………………………

تحقیقات پلیس ادامه دارد،

«جان‌باختن گلاره باقرزاده دانشجوی ایرانی در تگزاس»

خبر / رادیو کوچه

به گزارش رسانه‌های خارجی، گلاره باقرزاده، دانش‌جوی ایرانی رشته پزشکی در شهر هیوستون آمریکا به ضرب گلوله‌ای جان باخته است. این در حالی است که تاکنون انگیزه یا هویت عامل این جنایت مشخص نیست و تحقیقات پلیس ادامه دارد.

پلیس هیوستن جسد گلاره باقرزاده، دانش‌جوی ایرانی را حدود نیمه‌شب دوشنبه، پشت فرمان اتومبیلش در یک منطقه ثروت‌مندنشین شهر هیوستون پیدا کرد.

به گزارش پلیس، در زمان رسیدن ماموران، اتومبیل خانم باقرزاده به دیوار یک گاراژ برخود کرده بود و هنوز موتور روشن و چرخ‌ها در حال چرخیدن بودند.

به گفته ریچارد بولتون، گروهبان دایره جنایی، ظاهرن خانم باقر‌زاده زمانی هدف اصابت گلوله قرار گرفته که داشته با دوست‌پسر سابقش با تلفن هم‌راه صحبت می‌کرده است.

گروهبان بولتون به یک تلویزیون محلی گفت: «دوست خانم باقرزاده یک صدای بلندی را روی گوشی خود شنیده، او به یاد نمی‌آورد صدای شلیکی شنیده باشد، فقط یک صدای بلند و بعد صدای بکسوبات، مثل صدای دور شدن اتومبیل دیگری به گوشش رسیده.»

پلیس می‌گوید با دوست خانم باقر‌زاده صحبت کرده ولی او را مظنون نمی‌داند.

گلاره باقرزاده، سی‌ساله، در رشته فن‌آوری ژنتیک مولکولی در مرکز مبارزه با سرطان آندرسون در هیوستون مشغول به تحصیل بوده و به گفته ویکتور سنتیز، سخن‌گوی پلیس او هم‌چنین از فعالان حقوق زنان ایرانی بوده و در اکثر تجمعات این فعالان حضور داشته است.

به گفته این سخن‌گو، هنوز مشخص نیست که قتل خانم باقرزاده به گذشته خود او مربوط می‌شود یا ممکن است با فعالیت‌هایش ارتباطی داشته باشد. در هر حال پلیس اعتقاد دارد ضارب یا او را تعقیب کرده یا در آن نقطه منتظر او بوده است.

به گفته پلیس خانم باقرزاده «دشمنی ندارد و انسانی محبوب و دل‌سوز بوده است.»

………………………………………………

به اتهام تبلیغ علیه نظام،

«بازداشت پرستو دوکوهکی، پژوهش‌گر اجتماعی»

خبر / رادیو کوچه

به گزارش رسانه‌های مخالف دولت جمهوری اسلامی، پرستو دوکوهکی، وبلاگ‌نویس و پژوهش‌گر اجتماعی شام‌گاه یک‌شنبه، 15 ژانویه، در محل سکونتش دستگیر شد.

بنا بر این گزارش‌ها نیروهای امنیتی با ورود به منزل خانم دوکوهکی اقدام به بازداشت او و ضبط و توقیف وسایل شخصی او و خانواده‌اش کرده‌اند.

خانم دوکوهکی به بازداشت‌گاه اوین منتقل شده و اتهام «تبلیغ علیه نظام» در آن‌جا به او تفهیم شده است.

به گفته یکی از نزدیکان خانم دوکوهکی، او که سابقن روزنامه‌نگار بوده، در سال‌های اخیر با «بنیاد شریعتی» در زمینه ترجمه و ویراستاری هم‌کاری می‌کرده و هیچ‌گونه فعالیت سیاسی یا رسانه‌ای نداشته است.

مقام‌های قضایی جمهوری اسلامی تاکنون درباره بازداشت خانم دوکوهکی اظهار نظر نکرده‌اند.

………………………………………………

نماینده جمهوری اسلامی در آژانس:

«سفر بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ایران»

خبر / رادیو کوچه

روز سه‌شنبه، 17 ژانویه، علی‌اصغر سلطانیه، نماینده جمهوری اسلامی در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از سفر نمایندگانی از این آژانس به ایران خبر داده است. این دیدار در چارچوب تلاش‌های انجام شده برای روشن شدن برنامه هسته‌ای ایران صورت می‌گیرد.

به گزارش ایرنا، به گفته آقای سلطانیه قرار است سفر این هیت به تهران از تاریخ 29 تا 31 ماه جاری میلادی انجام شود.

سفر این هیت هم‌زمان با افزایش فشارهای غرب بر ایران در مورد برنامه هسته‌ای این کشور است. جامعه بین‌الملل همواره از ایران خواسته است تا با اقدامات جدی در جهت کسب اعتماد جهانیان نسبت به صلح‌آمیز بودن برنامه‌های اتمی خود تلاش کند.

این در حالی است که ایران همواره بر صلح‌آمیز بودن فعالیت‌های هسته‌ای این کشور تاکید کرده است.

آقای سلطانیه افزوده است: «ما آماده‌ایم درباره هر موضوعی که آژانس می‌خواهد در چارچوب اختیارات این سازمان با آن‌ها بحث و گفت‌وگو کنیم.»

نماینده جمهوری اسلامی در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با اشاره به جنجال‌های جهانی در مورد برنامه هسته‌ای این کشور گفت: «هدف ما رفع ابهامات موجود در این مورد است.»

هم‌چنین وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی امروز اعلام کرد که ترکیه میزبان مذاکرات ایران و گروه 1+5 خواهد بود تا در زمینه برنامه هسته‌ای کشور گفت‌وگو کنند.

………………………………………………

رییس دوره‌ای اتحادیه اروپا:

«یکم تیر، تاریخ پیشنهادی تحریم نفتی ایران از سوی اروپا»

خبر / رادیو کوچه

به گزارش رسانه‌های خارجی، کشور دانمارک، رییس دوره‌ای اتحادیه اروپا پیشنهاد داده است که ممنوعیت کامل خرید نفت ایران از سوی اعضای این اتحادیه از تاریخ یکم ژوئیه 2012 ‌اجرا شود.

چارچوب زمانی این طرح پیشنهادی طوری تنظیم شده که یک مهلت شش‌ماهه برای پایان دادن به قراردادهای موجود شرکت‌های نفتی اروپایی با ایران در نظر گرفته شود.

این مهلت با هدف جلب رضایت اعضایی مطرح شده که نگران تاثیر منفی تحریم خرید نفت ایران بر اقتصاد کشورشان هستند.

به گزارش رویترز، بر اساس این طرح پیشنهادی که پیش از اجرا باید به تایید اعضای اتحادیه اروپا برسد، شرکت‌های نفتی طرف قرارداد ایران تا آخر ماه ژوئن ۲۰۱۲ فرصت دارند تا قراردادهای موجود خود را با ایران به پایان برسانند و از اول ژوئیه حق وارد کردن نفت از ایران را نخواهند داشت.

به گفته دیپلمات‌های اروپایی قرار است این طرح هفته آینده در اجلاس وزرای خارجه اتحادیه اروپا به بحث گذاشته شود.

شرکت‌های ایتالیایی، اسپانیایی و یونانی قراردادهای خرید نفت از ایران در سال ۲۰۱۲ را تمدید کرده‌اند و به همین دلیل این درخواست را مطرح کرده بودند که پس از تصویب تحریم نفتی ایران، برای ۱۲ ماه معاف شوند تا گرانی احتمالی نفت هزینه سنگینی روی دستشان نگذارد.

طرح ممنوعیت خرید نفت خام ایران به عنوان اقدامی تنبیهی در ارتباط با برنامه هسته‌ای ایران از سوی اتحادیه اروپا مطرح شده است.

در همین راستا، روز سه‌شنبه کره جنوبی گفت که جای‌گزین کردن نفت خام ایران مشکل خواهد بود.

کره جنوبی هم‌چنین هشدار داد که تحریم نفتی ایران ممکن است به افزایش بیش‌تر قیمت نفت منجر شود.

در ۱۱ ماه ابتدایی سال ۲۰۱۱، کره جنوبی حدود ۱۰ درصد از نفت مورد نیاز خود را از ایران وارد کرد.

 ………………………………………………

شورای عالی انقلاب فرهنگی:

«انتخاب فرهاد دانشجو به عنوان رییس دانش‌گاه آزاد»

خبر / رادیو کوچه

نشست شورای عالی انقلاب فرهنگی، روز سه‌شنبه، 17 ژانویه، به ریاست محمود احمدی‌نژاد، رییس جمهوری اسلامی، برگزار شده و این شورا فرهاد دانشجو را به عنوان رییس جدید دانش‌گاه آزاد انتخاب کرده است.

به گزارش مهر، محمدرضا مخبر دزفولی، دبیر شورای عالی انقلای فرهنگی،گفته است: «پس از مباحث گوناگون در جلسه امروز شورای عالی انقلاب فرهنگی، با رای اکثریت اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی، فرهاد دانشجو به ریاست دانش‌گاه آزاد انتخاب شد و از این شورا رای اعتماد گرفت.»

طبق این گزارش، محمود احمدی‌نژاد حکم ریاست فرهاد دانشجو بر دانش‌گاه آزاد را امضا کرده است و به زودی این حکم به وی ابلاغ خواهد شد.

فرهاد دانشجو، برادر کامران دانشجو وزیر علوم و تحقیقات در دولت محمود احمدی‌نژاد است و برای یک دوره چهارساله ریاست دانش‌گاه آزاد را برعهده خواهد داشت.

در جلسه روز سه‌شنبه شورای عالی انقلاب فرهنگی گزارشی از ‌نحوه انتخاب فرهاد دانشجو  از جانب هیت امنای دانش‌گاه آزاد اسلامی ارایه شده است.

لازم به اشاره است که‌ پیش‌تر ‌آیت‌اله هاشمی رفسنجانی، رییس هیت امنای دانش‌گاه آزاد اسلامی، گفته بود، نحوه انتخاب فرهاد دانشجو «غیرقانونی» بوده است.

………………………………………………

کمیسیون مجلس از توضیح نمایندگان احمدی‌نژاد قانع نشد،

«حضور احمدی‌نژاد در مجلس جهت پاسخ‌گویی به نمایندگان»

خبر / رادیو کوچه

سخن‌گوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی روز سه‌شنبه، 17 ژانویه، اظهار داشت که اعضای آن از توضیحات نمایندگان محمود احمدی‌نژاد، رییس جمهوری اسلامی، درباره عزل وزیر خارجه پیشین و نافرمانی از ابقای وزیر اطلاعات، قانع نشده‌‌اند.

به گزارش ایسنا، کاظم جلالی اعلام کرد که محمدرضا میرتاج‌الدینی و فاطمه بداغی، معاونان پارلمانی و حقوقی آقای احمدی‌نژاد، روز سه‌شنبه در جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی حضور یافتند.

به گفته آقای جلالی، دستورکار این جلسه رسیدگی به طرح سوال نمایندگان مجلس از رییس جمهوری اسلامی درباره عزل آقای متکی در جریان سفر دیپلماتیک به کشور آفریقایی سنگال و «تاخیر در تمکین از حکم حکومتی» رهبر جمهوری اسلامی برای بازگرداندن حیدر مصلحی به مسند وزارت اطلاعات پس از عزل ناگهانی او بود.

کاظم جلالی، سخن‌گوی کمیسیون امنیت ملی مجلس می‌گوید: «در خصوص تاخیر در تکمین از حکم حکومتی در موضوع وزیر اطلاعات، (محمدرضا) میرتاج‌الدینی گفت که پیوند رییس جمهوری با رهبری ولایی است. یک موضوعی اتفاق افتاده و حل شده است و رییس جمهوری به نظر رهبر عمل کرده و بهتر است شما آن را حمل بر حجت نمایید، کما این که در آن چند روز (خانه‌نشینی) کارهای کشور متوقف نشده و تعللی در وظایف رییس جمهوری صورت نگرفته است.»

یکی دیگر از سوالهای نمایندگان کمیسیون امنیت ملی درباره عزل منوچهر متکی از وزارت امور خارجه در آذر ۱۳۸۹ بود.

آقای متکی که پنج سال وزیر دولت‌های آقای احمدی‌نژاد بود، در میانه سفر دیپلماتیک به سنگال فرمان برکناری خود را گرفت. خودش این نحوه عزل را «غیر‌اخلاقی و غیر‌اسلامی» خواند و شماری از شخصیت‌های سیاسی نزدیک به او از جمله علی لاریجانی، رییس مجلس، این رفتار رییس جمهوری اسلامی را سرزنش کردند.

آقای احمدی‌نژاد می‌گوید که قبل از این سفر به آقای متکی گفته بود که دیگر در دولتش جایی ندارد، اما آقای متکی این روایت را نادرست می‌داند.

کاظم جلالی، درباره توضیحات نمایندگان محمود احمدی‌نژاد درباره این عزل خبرساز گفته است: «در خصوص تغییر (منوچهر) متکی گفتند که قبل از سفر به سنگال موضوع با وزیر خارجه هماهنگ شده بود و قرار بود خبر تغییر پس از بازگشت به خبرگزاری‌ها ارایه شود که بر اثر یک ناهماهنگی، کمی زودتر خبر بر روی خروجی خبرگزاری‌ها قرار گرفت.»

سیدحسین تقوی، نماینده ورامین و عضو کمیسیون امنیت ملی، نیز درباره توضیح معاونان آقای احمدی نژاد گفته است: «رییس ‌جمهوری قبل از سفر (آقای) متکی به خارج از کشور به او درباره عزلش از سمت وزیر خارجه اطلاع داده و گفته بود که عزل می‌شود و قرار بود روز دوشنبه پس از بازگشت متکی از سفر خارجی به ایران، حکم عزل صادر شود، اما گویا (آقای) متکی حدود ۲ روز دیرتر به کشور بازگشته و رییس‌جمهور تصور کرده که او برگشته است و به همین دلیل حکم عزل متکی را صادر کرد.»

لازم به اشاره است طرح سوال از آقای احمدی‌نژاد اوایل تیرماه امسال با امضای ۱۰۰ نماینده به هیت رییسه مجلس تحویل داده شد و بر اساس آیین نامه داخلی مجلس می‌بایست «در اسرع وقت» به کمیسیون فرستاده و پس از چند هفته در صحن مجلس مطرح می‌شد.

علی مطهری، نماینده تهران و از طراحان اصلی این طرح، می‌گفت که هیت رییسه مجلس به نمایندگان برای پس گرفتن امضای خود فشار آورده، زیرا گمان می‌رود آیت‌اله خامنه‌ای ترجیح می‌دهد با وجود اختلاف نظرها با آقای احمدی‌نژاد و حلقه یارانش معروف به «جریان انحرافی»، دوره دوم ریاست جمهوری او بدون دردسر تمام شود.

سرانجام در آبان ماه پس از تشکیل یک کمیته ویژه در مجلس، قرار شد که نمایندگان آقای احمدی‌نژاد در کمیسیون‌های مختلف حاضر شوند و به سوالات جواب دهند.

هم‌اکنون با قانع نشدن اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی از توضیح نمایندگان رییس جمهوری اسلامی، بر اساس قانون اساسی سوالات آن‌ها باید در صحن علنی مجلس مطرح شود.

بر اساس ماده ۱۹۷ آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، رییس جمهوری موظف است ظرف مدت یک ماه از تاریخ دریافت سوال در جلسه علنی مجلس حضور یابد و به سوال پاسخ دهد.

لازم به اشاره است این نخستین بار در تاریخ جمهوری اسلامی خواهد بود که رییس جمهوری در صحن علنی مجلس ناگزیر می‌شود به سوال نمایندگان پاسخ دهد.

………………………………………………

به اتهام اقدام علیه امنیت ملی،

«‌بازداشت مرضیه رسولی، روزنامه‌نگار ایرانی»

خبر / رادیو کوچه

به گزارش رسانه‌های مخالف دولت جمهوری اسلامی، مرضیه رسولی، روزنامه‌نگار، شام‌گاه سه‌شنبه، 17 ژانویه، در منزلش در تهران بازداشت شده است.

بر اساس این گزارش‌ها، نیروهای امنیتی هم‌زمان با بازداشت خانم رسولی، وسایل شخصی او را هم ضبط کرده‌اند.

ماموران امنیتی هنگام بازداشت مرضیه رسولی حکمی ارایه داده‌اند که در آن اتهام خانم رسولی «اقدام علیه امنیت ملی» ذکر شده است.

ماموران امنیتی گفته‌اند خانم رسولی را به زندان اوین منتقل می‌کنند.

مرضیه رسولی خبرنگار حوزه کتاب و موسیقی بود که سابقه کار در چندین روزنامه از جمله شرق و اعتماد را دارد.

لازم به اشاره است در روزهای اخیر  پرستو دوکوهکی، وبلاگ‌نویس و پژوهش‌گر اجتماعی نیز در محل سکونتش دستگیر شده است. مقام‌های قضایی جمهوری اسلامی تاکنون درباره بازداشت وی اظهار نظر نکرده‌اند.

………………………………………………

سخن‌گوی سرویس اطلاعاتی ایالات متحده:

«پرتاب یک بمب دودزا به داخل کاخ سفید»

خبر / رادیو کوچه

روز سه‌شنبه، 17 ژانویه، بر اثر پرتاب یک بمب دودزا به داخل محوطه کاخ سفید در واشینگتن، پایتخت آمریکا در خلال برگزاری تظاهرات جنبش اعتراضی موسوم به جنبش «تسخیر واشینگتن»، پلیس با معترضان برخورد کرده است.

این در حالی است سخن‌گوی سرویس اطلاعاتی ایالات متحده پس از این تظاهرات اعلام کرد که گزارشی از بازداشت معترضان دریافت نکرده و پلیس تنها به متفرق کردن این تجمع تا آخرین ساعات روز سه‌شنبه، پرداخته است.

وی با اشاره به این‌که حدود یک‌هزار تا یک‌هزار و پانصد معترض خارج از محوطه کاخ سفید دست به تجمع زده بودند، اظهار داشت: «ظاهرن یک بمب دودزا از خارج حصار کاخ سفید به داخل پرتاب شد که توسط ماموران امنیتی کاخ خنثا شد.»

سخن‌گوی سرویس اطلاعاتی هم‌چنین اشاره کرد: «هم‌چنین از خروج افراد داخل کاخ به بیرون از خیابان پنسیلوانیا جلوگیری به عمل آمد تا وضعیت به حالت عادی بازگردد.»

این در حالی است که رییس جمهوری آمریکا، باراک اوباما، هم‌راه خانواده‌اش جهت برگزاری مراسم تولد 48 سالگی اوباما در رستورانی نزدیک کاخ سفید حضور داشتند.

لازم به اشاره است صدها نفر از معترضان در آمریکا در هفته‌های اخیر جهت اعلام اعتراض به وضعیت اقتصادی در این کشور و هم‌چنین ناکارآمدی دولت آمریکا در بهبود این وضعیت دست به تجمع و تظاهرات زده‌اند.

………………………………………………

علی مطهری، نماینده اصول‌گرای مجلس:

«نامه اوباما شامل هشدار و پیشنهاد مذاکره بود»

خبر / رادیو کوچه

علی مطهری، نماینده اصول‌گرای مجلس شورای اسلامی روز چهارشنبه، 18 ژانویه، در مورد نامه اخیر دولت آمریکا به رهبر جمهوری اسلامی گفته است: «قسمت اول این نامه از موضع تهدید و قسمت دوم هم از موضع دوستی و مذاکره بیان شده است.»

به گزارش فارس، آقای مطهری افزوده است که در بخش اول، دولت آمریکا گفته است که بستن تنگه هرمز توسط جمهوری اسلامی «خط قرمز» محسوب می‌شود و در قسمت دوم پیشنهاد شده که دو طرف برای حل اختلاف نظرهای موجود، با یک‌دیگر مذاکره کنند.

این در حالی است که مشاور نظامی و هم‌چنین امور سیاست خارجی آیت‌اله خامنه‌ای در واکنش به این نامه اعلام کردند که این نامه نکته تازه‌ای را مطرح نکرده و اگر نیاز به پاسخ باشد در زمان مناسب پاسخ آن را خواهند داد.

………………………………………………

وزیر خارجه روسیه:

«هدف از تحریم‌ها ایجاد حرکت اعتراضی علیه جمهوری اسلامی است»

خبر / رادیو کوچه

در ادامه انتقاد دولت روسیه از اقدام غرب برای گسترش تحریم ایران، وزیر خارجه روسیه گفته است که تحریم ایران به تعهد غرب به جلوگیری از گسترش تسلیحات اتمی ارتباطی ندارد بلکه هدف از آن، «اختناق» اقتصاد ایران و فشار بر مردم این کشور است.

سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه، روز چهارشنبه، 18 ژانویه، در مصاحبه با خبرنگاران با اعلام مخالفت با تحریم بیش‌تر ایران تاکید کرد: «نتیجه روند افزایش تحریم‌ها تشدید نارضایی و حرکت اعتراضی علیه حکومت ایران است.»

مقامات روسی در روزهای اخیر با تلاش ایالات متحده و اتحادیه اروپا برای تحریم نفتی ایران، که باعث قطع منبع اصلی درآمد دولت این کشور می شود، مخالفت کرده و خواسته‌اند به جای وارد کردن فشار بیش‌تر بر جمهوری اسلامی، زمینه از سرگیری مذاکرات برای حل مسئله اتمی این کشور فراهم شود.

این در حالی است که در روزهای اخیر و با تشدید تنش میان ایران و کشورهای غربی و هم‌چنین آمریکا، روسیه به عنوان حامی ایران وارد صحنه سیاسی شود. پیش‌تر نیز در واکنش به تحرک و هشدار نظامی آمریکا به بسته شدن تنگه هرمز، روسیه اعلام کرده بود هرگونه بی‌ثباتی در ایران امنیت روسیه را تهدید می‌کند.

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , ,