فرامرز دادرس / پژوهشگر و کارشناس اطلاعاتی / رادیو کوچه
………………………………………….
«اپوزیسیون ایران و پیامدهای انتخابات فرانسه»
نیکلا سارکوزی رییس جمهوری فرانسه، پس از ترک کاخ الیزه، برای گذراندن تعطیلات اجباری خود به مراکش رفت. در همین روزها فرانسوا اولاند، رییس جمهوری تازه این کشور در نظر دارد، چهار تن از بلند پایگان پلیس و سازمانهای اطلاعاتی فرانسه را تغییر دهد.
………………………………………….
در آستانه قرن بیست و یکم، سایبر تروریسم، یکی از چالشهای بزرگ کشورهای جهان است. سازندگان فنآوریهای پیشرفته، قربانی دستآوردهای خودشان شدهاند. در برابر این تهدیدات، چند سال است که دولتها میکوشند تا به امکانات و ابزار مقابله با سایبر تروریسم دست یابند.
………………………………………….
جنگ هدفمند، حمله برقآسا، کوبنده و در سطح وسیع ، به مراکز حیاتی و نظامی یک کشور، به هدف پیروزی سریع و کامل میباشد. در این حمله کوشش میشود که به نیروی انسانی و تاسیسات غیرنظامی، آسیب نرسد.
………………………………………….
«امنیت از دیدگاه حکومت اسلامی» – بخش چهارم
اسلام، دین حکومتی است و حفظ امنیت و آرامش مومنین را در هر دو جهان «دارفانی و دیار باقی» از وظایف خود میداند، بنابراین نمیتواند پیرو نظریه ایجابی باشد، نظریه ایجابی هرگاه ایجاب کند بر مبنای نیاز جامعه دگرگون میشود،…
………………………………………….
«آیا خلیج فارس گورستان جمهوری اسلامی خواهد شد؟»
همه نشانه ها حاکی از آن است که خلیج فارس، و بویژه تنگه هرمز، می تواند نقطه آغازی بر پایان جمهوری اسلامی باشد. کمی پس از پایان جنگ جهانی دوم و با آغاز جنگ سرد، بارها شنیده شد که فتنه جنگ جهانی سوم، از خلیج فارس بر خواهد خاست.
………………………………………….
«کاربرد واژههای امنیت و ملی در ایران» – بخش سوم
واژه امنیت در فرهنگنامهها برابر آرامش و آسودگی است ولی در ایران نهادهای امنیتی که این واژه را یدک میکشند نماد؛ بیم، ترس، عدم آرامش وآسودگی، زندان شکنجه و مرگ میباشند.
………………………………………….
«بحران امنیت ملی در جمهوری اسلامی» – بخش دوم
تاکنون دونظریه سلبی و ایجابی، پیرامون مسئله امنیت ملی در جهان مطرح هستند: نظریه سلبی و نظریه ایجابی. نظریه سلبی؛ تاکید بر نفی تهدید و کاهش خطرات آن با استفاده از نیروهای امنیتی و زور است، هرچه تهدید افزایش یابد ضریب امنیتی کاهش مییابد….
………………………………………….
«بحران امنیت ملی در جمهوری اسلامی»
امنیت ملی ساختاری زیر بنایی، با اهمیت، پیچیده و در بسیاری از موارد مبهم میباشد و زمان و هزینه گزافی را بخود اختصاص میدهد. فرایند فروپاشی نظام دوقطبی در پایان سده بیستم میلادی، برآمدن قدرتهای جدید سیاسی- اقتصادی و ایدئولوژیکی را در جهان بهدنبال داشت، شتاب دگرگونیها در جهان امروز و باز تاب آن در زمینههای اقتصادی، سیاسی، نظامی، علمی و فرهنگی، پیشرفتهای شگفتانگیز در زمینه تکنولوژی و ابزار نوین ارتباطی، کشورها را وادار به بازبینی در ساختار دفاع از امنیت ملی خود نموده است.
………………………………………….
«رمزگشایی ترور فیزیکدان ایرانی، مسعود علیمحمدی»
مسعود علیمحمدی، ایرانی، پنجاه ساله، دکتر در فیزیک، استاد دانشگاه تهران، در ساعت هفت و پنج دقیقه بامداد روز سهشنبه، بیست و دوم دی ماه 1388 خورشیدی، برابر با دوازدهم ژانویه 2010 میلادی، در برابر خانهاش در خیابان قیطریه خیابان سهیل کوچه مهر سوم غربی، بر اثر انفجار بمب کشته شد.
………………………………………….
«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»
بهرام شیرزاد
تبریک میگویم امیدوارم هر روز مطالب این صفحه بیش از پیش پر محتوا تر و آموزنده تر باشد بسیار استفاده می کنم و برای اولین بار است که میبینم یک ایرانی بدون جهت گیریهای سیاسی تحقیق میکند و می بینیم که ما هم دربرابر خارجی ها آدم های دانا و متخصص داریم حیف که کشورمان ایران به دست عده ای ملا و معرکه گیر افتاده و متخصصین ما باید در خارج در تبعید بسر برند پر تلاش و پاینده باشید
بهرام شیرزاد
متاسفانه لینک مقاله آخر کار نمیکند نشد که دنبال کنیم در سایت دیگری هم نیست گشتم پیدا نکردم