فرزانه روشن/ رادیوکوچه
میرحسین موسوی از آخرین سمت حکومتی اش برکنار شد
محمود احمدینژاد صبح دیرو ز به شیراز رفتهبود، تا دور جدیدی از سفرهای استانیاش را آغاز کند اما شرایط ملتهب فارس اجازه نداد تا در فضایی باز با هوادارانش صحبت کند و این بود که به سخنرانی از شبکه استانی شیراز بسنده کرد، استقبال سرد از احمدینژاد آنقدر واضح بود که در عکسهای خبرگزاری مهر که از حامیان دولت به شمار میرود هم انعکاس یافت.
احمدینژاد یک روز هم در شیراز نماند و شب درتهران و در شورای عالی انقلاب فرهنگی حضور پیدا کرد و در مصوبه هایی که عصبی به نظر میرسید میرحسین موسوی را از ریاست فرهنگستان هنر بر کنار کرد.
فایل صوتی را از اینجا بشنوید
تصمیم احمدینژاد مثل بسیاری از تصمیمات او واکنشی به حساب آمد و میتوان گفت راهپیمایی گسترده قم و اعتراضات گستردهای که دامن دولت او و حتی شخص رهبری را هم گرفته در این تصمیم انتقامجویانه بیتاثیر نبودهاست.
به جای میرحسین موسوی، علی معلم دامغانی که بیشترین شهرتش در جلسات شعرخوانی آیتاله خامنهای است به ریاست رسید و دوستان احمدینژاد به عضویت فرهنگستان هنر درآمدند: مهدیکلهر، جهانگیرالماسی و مصطفی رحماندوست.
این درحالیاست که میرحسین موسوی تا همین هفته پیش در ساختمان فرهنگستان هنر که خود معماریاش را طراحی کرده حضور مییافت و دفتر فرهنگستان تبدیل شدهبود به ستاد مبارزات جنبش سبزی که به پشتیبانی او به راه افتاده، دفتر میرحسین حالا به مرکز شهر و امیرآباد منتقلشده جایی که به دانشگاه تهران نزدیک است و به نظرمیرسد دولت احمدینژاد به زودی با حضور میرحسین در این دفتر شخصیاش هم جلوگیری کند.
عبداله جا سبی رو زنامهنگاران رو زنامه فرهیختگان را تصفیه کرد
قراربود احمدینژاد در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی اساسنامه دانشگاه آزاد را هم بررسی کند و تغیردهد، تغییری که احتمالن به حذف عبداله جاسبی از ریاست دانشگاه آزاد ختم میشد، اما گویا وقتی برای این کار نبوده، اما بهنظر میرسد عبداله جاسبی به دولت احمدینژاد اعلام آتشبس کرده و روزنامه فرهیختگان که از سوی او و با بودجه دانشگاه آزاد منتشر میشود را از مخالفان و منتقدان احمدینژاد تصفیه کردهاست، جاسبی دوماه مانده به انتخابات ریاستجمهوری روزنامه به راه انداخت با نام فرهیختگان و از آنجا که مدیریت دانشگاه تصور میکرد برنده این انتخابات اصلاحطلبان هستند، روزنامه فرهیختگان با تحریریهای که همگی از بازماندگان روزنامههای توقیف شدهبودند آغاز به کارکرد.
از آنجا که مدیریت دانشگاه تصور میکرد برنده این انتخابات اصلاحطلبان هستند، روزنامه فرهیختگان با تحریریهای که همگی از بازماندگان روزنامههای توقیف شدهبودند آغاز به کارکرد
اما اوضاع چنان بههم ریخت که عبداله جاسبی در آستانه خلعیت از مقام دودههایاش قرارگرفت، دولت احمدینژاد تیغ حملاتش را پس از حوادث انتخابات به سمت جاسبی و دانشگاه آزاد گرفت و همین باعث شد تا عبداله جاسبی بارها با حضور در سخنرانیهای رهبر جمهوریاسلامی مراتب وفاداریاش را ثابت کند.
هرچه هست به نظر میرسد که حالا دانشگاه آزاد اصلن قصدندارد روزنامه داشته باشد چه رسد به یک روزنامه منتقد دولت و شنیدهها حکایت میکند که احتمالن روزنامه فرهیختگان به هفتهنامه تبدیل خواهدشد.
«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»