Saturday, 18 July 2015
30 September 2023
در پی اعتراض به تبعیض‌نژادی،

«کشته شدن چند تن در درگیری‌های قومیتی در لیبی»

2012 February 22

خبر / رادیو کوچه

به گزارش خبرگزاری‌ها از لیبی در روز چهارشنبه، 22 فوریه، چند تن در درگیری‌های میان دو گروه قومی رقیب آفریقایی کشته و زخمی شده‌اند. این درگیری ها در شهر الکفره، در جنوب شرقی این کشور اتفاق افتاده است.

امدادگران می‌گویند در ۲۴ ساعت گذشته، قسمت‌های مسکونی شهر کویری الکفره، زیر بمباران موشک، خمپاره، و تیراندازی قرار گرفته است.

در پی کشته شدن معمر قذافی، دولت جدید لیبی، هم‌چنان تلاش می‌کند گروه‌های مسلحی را که به دنبال قدرت هستند، تحت کنترل خود نگه دارد.

برخی از این اقوام در زمان معمر قذافی، رهبر پیشین لیبی به تبیض‌نژادی اعتراض داشته‌اند.

الکفره در ۲۰۰۰ کیلومتری طرابلس، پایتخت لیبی قرار دارد. و ارتش این کشور اعلام کرده است در صورت عدم آتش‌بس به این منطقه اعزام می‌شوند.

هفته گذشته، سازمان عفو بین‌الملل درباره وجود شبه نظامیان مسلح در لیبی هشدار داد و گفت این گروه‌ها امنیت و ثبات را در کشور به مخاطره انداخته‌اند.

بیشتر بخوانید:

«هدایت شورش‌ها در لیبی را به عهده می‌گیرم»

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , , , , , 

۱ Comment

  1. 1

    wh0cd4680552 cialis tabs trazodone