خبر / رادیو کوچه
نیروهای حکومت سوریه روز شنبه، 31 مارس، سرهنگ المعتصم بالله ابوالولید معاون شورای نظامی ارتش آزاد را در دمشق بازداشت کردند.
به گزارش العربیه، گروهی از نظامیان مخالف نظام دو روز پیش از تشکیل این شورا در دمشق به فرماندهی سرهنگ ستاد خالد الحبوس خبر داده بودند.
فرماندهان شورای نظامی ارتش آزاد اعلام کرده بودند این نیرو با ارتش آزاد که مقر فرماندهی آن در ترکیه قرار دارد در ارتباط است و به عنوان شاخه داخلی نیروهای مخالف نظام عمل می کند.
در همین حال کمیته محلی انقلاب سوریه روز شنبه اعلام کرد منطقه خالدیه در حمص برای داوزدهمین روز متوالی زیر گلولهباران ارتش این کشور قرار گرفت.
همچنین مناطق دیگری از شهر حمص از جمله حمص قدیم، حمیدیه، القصیر و البیاضه هدف شلیک گلوله تانکهای ارتش قرار گرفته است.
همچنین در فرودگاه بینالمللی حماه 50 تن از نیروهای نظامی از ارتش اعلام جدایی کردند و با نیروهای حامی بشار اسد درگیر شدند.
کمیته محلی انقلاب سوریه همچنین در گزارشی شمار کشتهشدگان روز شنبه، را 29 نفر اعلام کرده است.
بیشتر بخوانید:
«تحریم سه مقام حکومت سوریه به وسیله آمریکا»
«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»