Saturday, 18 July 2015
27 September 2023
به مدت دو روز در وین برگزار می‌شود،

«ازسرگیری مذاکرات ایران و آژانس انرژی اتمی»

2012 May 13

خبر / رادیو کوچه

روز دوشنبه، 14 مه، مسوولان جمهوری اسلامی، جهت تدارک ازسرگیرى مذاکرات ناتمام خود با کشورهاى گروه 1+5، در نشست آینده بغداد با آژانس بین‌المللى انرژى اتمى به گفت‌وگو مى‌نشینند.

جلساتى که در وین بین مذاکره‌کنندگان پرونده انرژى اتمى ایران از یک سو و مقامات ذیربط سازمان جهانى انرژى هسته‌اى از سوى دیگر برگزار مى‌شود، دو روز به طول خواهد کشید. هدف از این مذاکرات، مقدمه‌چینى و رفع موانع موجود بر سر راه مذاکرات مستقیم ایران با کشورهاى 1+5 است.

یادآور مى‌شود کشورهاى غربى مى‌گویند که نگران اهداف نظامى پروژه اتمى ایران هستند، اما ایران اعلام مى‌کند که از این پروژه هدف‌هاى مسالمت‌جویانه دارد.

مذاکرات روزهاى دوشنبه و سه‌شنبه در وین مقدمه‌اى براى اجلاس بغداد در روز 23 ماه جارى میلادى خواهد بود.

آژانس بین‌المللى انرژى اتمى مى‌گوید که احتمال مى‌دهد ایران تاسیسات هسته‌ای پارچین اقدام به انفجارهایى آزمایشى کرده باشد به گونه‌اى که بتوان آن‌ها را منطبق با فعالیت اتمى دانست. اما ایران این اتهامات را رد مى‌کند.

 بیشتر بخوانید:

«به دور آتی مذاکرات هسته‌ای با ایران امیدوارم»

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , , , , ,