خبر / رادیو کوچه
تشکلی موسوم به شورای هماهنگی راه سبز امید، منسوب به میرحسین موسوی، از رهبران مخالفان در ایران، در بیانیهای بهمناسبت سومین سالگرد تشکیل شدن «جنبش سبز» از مردم دعوت کرده است که در اعتراض به حکومت جمهوری اسلامی دست به تجمع سکوت بزنند.
این تشکل در این بیانیه گفته است که نتیجه اعلام شده انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال 88 نشانه «خیانت در امانت» و جعل در شمارش آرا بوده است.
شورای هماهنگی راه سبز امید در این بیانیه از مردم دعوت کرده است که در اعتراض به نظام جمهوری اسلامی در عصر پنجشنبه بیست و پنجم خرداد در اماکن عمومی و بهویژه پارکهای اصلی شهرها تجمع اعتراضی سکوت برگزار کنند.
این بیانیه نوشته است که جنبش سبز یک حزب سیاسی نیست و بنابراین انتظار «شکلگیری تشکیلات» و ساماندهی تشکیلاتی انتظاری نابهجاست، اما «کمک به گسترش هستههای خودبنیاد» در دستور کار شورا قرار دارد.
بیانیه شورای هماهنگی راه سبز امید با گرامی داشتن جانباختگان پس از انتخابات سال ۸۸ توسط ماموران امنیتی، از زندانیان سیاسی نیز قدردانی کرده است.
بیشتر بخوانید:
«انتخابات را به مبارزه علیه استبداد تبدیل کنیم»
«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»