Saturday, 18 July 2015
05 December 2023
‌وزیر امور خارجه آمریکا:

«حمایت چین و روسیه از اسد غیرقابل تحمل است»

2012 July 07

خبر / رادیو کوچه

هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا، نمایندگان کشورهای حاضر در نشست «دوستان سوریه» که روز جمعه، 6 ژوییه، در پاریس برگزار شده را ترغیب کرده است تا از روسیه و چین بخواهند به حمایت خود از حکومت بشار اسد، رییس جمهوری سوریه پایان دهند.

این نشست با حضور نمایندگان 107 کشور جهان به منظور یافتن راه‌هایی جدید برای پایان دادن به خشونت‌ها در سوریه، برگزار شد.

آن‌ها در بیانیه پایانی خود بار دیگر خواهان کناره‌گیری بشار اسد از قدرت، اعمال تحریم‌های شدیدتر علیه دولت سوریه و نیز افزایش کمک‌های مالی به مخالفان آقای اسد شدند.

در پایان نشست پاریس، خانم کلینتون گفت که اکنون تمام دنیا نظاره‌گر چند کشور معدودی است که هنوز روی آقای اسد نفوذ دارند تا خیلی قاطعانه به او اخطار دهند اوضاع به مرحله‌ای حساس رسیده و دیگر جایی برای انعطاف‌پذیری باقی نمانده است.

او گفت که روسیه و چین باید متوجه شوند که حمایت از آقای اسد برایشان هزینه خواهد داشت.

این در حالی است که دولت روسیه اظهارات خانم کلینتون را نامناسب توصیف کرده است.

در عین حال نمایندگان روسیه و چین در نشست «دوستان سوریه» در پاریس حضور نداشتند.

هیلاری کلینتون صبح امروز در ابتدای این نشست گفت که چین و روسیه با حمایت از آقای اسد چیزی به دست نمی‌آورند و اقدامات این دو کشور غیرقابل تحمل است.

خانم کلینتون هم‌چنین خواهان تصویب قطع‌نامه‌ای از سوی سازمان ملل متحد برای برقراری روند انتقال قدرت در سوریه شد.

 بیشتر بخوانید:

«برگزاری نشست دوستان سوریه در پاریس»

 «استقبال دولت سوریه از نتیجه نشست ژنو»

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , , , , ,