خبر / رادیو کوچه
روز سهشنبه، 31 ژوییه، احمد زیدآبادی و مهدی محمودیان، دو روزنامهنگار زندانی در بازداشتگاه رجاییشهر، و نرگس محمدی، فعال حقوق بشر، برای پیگیری درمان خود در خارج از زندان زنجان و با قرار وثیقه 600 میلیون تومانی به مرخصی آمدند.
به گزارش رسانههای مخالف دولت جمهوری اسلامی، احمد زیدآبادی از خرداد سال 88 در زندان بوده و در این مدت، تنها دو نوبت امکان استفاده از حق مرخصی را داشته است.
مهدی محمودیان نیز از شهریور 88 زندانی بوده و پیش از این، تنها یک بار به مرخصی آمده است.
در همین حال تقی رحمانی، همسر نرگس محمدی، که پیشتر با اشاره به وضعیت نامناسب جسمی همسرش که در بند عمومی زندان زنجان به سر میبرد، گفته بود که خانم محمدی دچار فلج عضلانی شده و به تنهایی قادر به انجام امور شخصی خود نیست.
خانم محمدی که پیشتر برای معالجه به بیمارستان منتقل شده بود، هفته پیش در تماس تلفنی با خانواده خود اعلام کردکه به مدت 5 روز توانایی بینایی خود را از دست داده و به دلیل شرایط نامساعد بیمارستان، پس از درخواست خود مجددن به زندان زنجان منتقل شده است.
نرگس محمدی توسط دادگاه انقلاب و به جرم تبلیغ علیه نظام به شش سال حبس محکوم شده و از اردیبهشت ماه گذشته به زندان رفته است.
بیشتر بخوانید:
«بازداشت مادر مهدی محمودیان، زندانی سیاسی»
«ارایه مرخصی به احمد زیدآبادی، روزنامهنگار»
«بازگشت نرگس محمدی از بیمارستان به زندان زنجان»
«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»