Saturday, 18 July 2015
30 September 2023
مديرکل آژانس بين‌المللی انرژی اتمی:

«به مذاکرات پیش‌رو با ایران خوش‌بین نیستم»

2012 August 23

خبر / رادیو کوچه

یوکیو آمانو، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، روز چهارشنبه، 22 اوت،‌ نسبت به دست‌یابی به پیش‌رفتی در مذاکرات روز جمعه با ایران ابراز تردید کرده و گفته است، آژانس هم‌چنان به دنبال دست‌ر‌‌سی به منطقه نظامی پارچین است.

به گزارش رویترز، یوکیا آمانو، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که در فنلاند به سر می‌برد، روز چهارشنبه گفت: «ما از هر فرصتی برای گفت‌وگو و رسیدن به نتیجه بر سر موضوعاتی که در فعالیت‌های هسته‌ای ایران مطرح است استفاده می‌کنیم اما در مورد رسیدن به توافق خیلی به آن خوش‌بین نمی‌توان بود ولی ما تلاش خود را خواهیم کرد.»

گزارش‌ها حاکی است آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خواهان تحقیق روی سایت نظامی پارچین در ایران است و گفته که تصاویر ماهواره‌ای احتمال عملیات پاک‌سازی‌ و خاک‌برداری در این منطقه را نشان می‌دهند و به همین دلیل باید در این زمینه تحقیق شود. ایران در پاسخ گفته پارچین یک سایت هسته‌ای نیست و هیچ کار پاک‌سازی هم در آن انجام نشده است.

دیپلمات‌های آژانس روز چهارشنبه گفتند تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد یک سری فعالیت‌ها و بعد از آن پاک‌سازی در پارچین انجام شده و از ایران خواسته شده در این مورد توضیح دهد. این دیپلمات‌ها گفته‌اند بازدید از پارچین یکی از اولویت‌های گفت‌وگوهای روز جمعه با ایران خواهد بود و بازرسان می‌خواهند بررسی کاملی از منطقه داشته باشند.

بیشتر بخوانید:

 «برگزاری مذاکرات ایران و آژانس اتمی در وین»

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , , , , ,