Saturday, 18 July 2015
05 December 2023
شاد و تندرست

«جنگ «سردار» و «جادوگر»

2012 September 20

اکبر ترشیزاد/ رادیو کوچه

فایل صوتی را از اینجا بشنوید

 

فایل را از این جا دانلود کنید

تیم فوتبال پرسپولیس در روزهای گذشته حاشیه‌های فراوانی را داشته است. در یکی از جدی‌ترین آن‌ها «محمد مایلی‌کهن» در مصاحبه‌ای با مطبوعات و در واکنش به اظهارات چند روز پیش سردار «رویانیان» اظهارات تندی کرده است، «مایلی‌کهن» خطاب به «رویانیان» گفته است:

«در جامعه‌ای که امثال ایشان خود را متعادل می‌دانند، آن هم با صرف میلیاردها تومان پول از جیب مملکت، من به خودم افتخار می‌کنم که نامتعادل باشم و به این افتخارم می‌بالم.»

«مایلی‌کهن» که در جامعه‌ی فوتبالی ما به موضع‌گیری‌های تند و آشکارش مشهور است در ادامه اضافه کرده است که:

«متاسفانه کسی که فرق توپ و هندوانه را نمی‌داند به خاطر خودشیفتگی و عشق شهرت خود را متخصص و متعادل می‌داند و من را به نداشتن تعادل متهم می‌کند و عجب اینکه میلیاردها تومان از پول مردم این کشور را به هدر داده است و پای مربیانی ریخته که تا به حال تیم نتوانسته است، نتیجه بگیرد.»

او در ادامه افزوده: «متاسفانه تیم ریشه‌دار و پرطرفدار پرسپولیس در فصل گذشته در رتبه دوازدهم جدول ایستاد و وعده داد که این فصل چه‌ها خواهد کرد، چون فصل گذشته خودش تیم را نبسته بود. این فصل را هم دیگر همه می‌بینند وضعیت تیم چگونه است.»

سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان تاکید کرد: «آیا غیر از این است که همه اینها ناشی از مدیریت این آقای متعادل است؟! متاسفانه هنوز هیچی از فصل نگذشته است، وعده فصل دیگر را می‌دهد! این آقا نمی‌خواهد بپذیرد که ورزش به ویژه فوتبال به عنوان یک ابر ورزش پادگان نیست که بتواند با توپ و تشر همه چیز را برای مدتی آرام نگاه دارد.»

«مایلی‌کهن» همچنین گفت: ««رویانیان» تا چندی پیش عنوان می‌کرد «مایلی‌کهن» سر ما خراب شده که بیاید و تیم پرسپولیس را بگیرد. از آنجاییکه آدم‌هایی که راست نمی‌گویند کم حافظه هستند، دیروز مدیرعامل پرسپولیس در اظهار نظری متفاوت گفته است، «مایلی‌کهن» چون در ابتدای فصل «جلالی» را به من پیشنهاد کرده بود و نپذیرفتیم از ما ناراحت است. خدا را شکر مشخص شد، به گفته ایشان من برای خودم کاری نکردم و به دنبال حضور شخصی دیگر در پرسپولیس بوده‌ام. آیا این پیشنهاد، پیشنهاد بدی بوده است؟»

این بازیکن قدیمی پرسپولیس در پایان گفته است که: «یکبار به «رویانیان» گفتم و بازهم یادآور می‌شوم که در ورزش به خصوص در فوتبال بیش از جاهای دیگر نیاز به تخصص و حتی سوپرتخصص احساس می‌شود و هرکسی نمی‌تواند بدون هیچگونه پیشینه تجربی، تحصیلاتی و صرفن به دلیل خودشیفتگی و عشق شهرت بیاید و در این عرصه مدیریت کند. «رویانیان» شاید در جاهای دیگر آنهم به دلیل آنکه تابلوی نتایجی نبوده است، احساس کند آدم موفقی بوده اما به هیچ عنوان اینطور نیست. بدون شک اگر در جاهای دیگر هم تابلویی وجود داشت و نتایج را نشان می‌داد شرایطش به مراتب بدتر از فوتبال و ورزش بود اما به دلیل نبودن تابلوی نتایج ایشان می‌تواند برای کارهای گذشته خود هر تعبیری را به کار ببرد. او باید بداند که در ورزش شهرت وجود دارد اما یقین بداند که بعد از مدتی تمام می‌شود. ایشان که امروز به شهرت خوبی رسیده است، ورزش را رها کند و برود.»

—————————————————————

«کریم انصاری‌فرد» مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس از گفته‌های اخیر «محمد رویانیان» مدیرعامل این باشگاه به شدت ناراحت است. «رویانیان» در مصاحبه‌های اخیر خود از این‌که «انصاری‌فرد» با یک مبلغ گران به پرسپولیس آمده ولی توقعات را برآورده نکرده است، ناراحتی خودش را نشان داده و در صحبت‌هایش از عمل‌کرد این بازیکن انتقاد کرده است. حرف‌های مدیرعامل پرسپولیس باعث ناراحتی این بازیکن شده و مهاجم پرسپولیس معتقد است که «رویانیان» نباید در رسانه‌ها از او انتقاد کند. حالا باید دید «انصاری‌فرد» که با جنجال و هیاهوهای فراوان به پرسپولیس آمد می‌تواند در هفته‌های پیش رو این جو سنگین را از روی دوش خود بردارد. در سوی مقابل هم «رویانیان» گفته است که در صورت تداوم این ناکامی‌ها، بازیکنان را جریمه خواهد کرد. شاید با اعمال جریمه‌های مالی سنگین، کمی از دغدغه‌های فکری هواداران کاسته شود.

——————————————————–

موج انتقادات از عمل‌کرد تیم ملی فوتبال پای «محمود احمدی‌نژاد» را هم وسط کشید. «احمدی‌نژاد» در گفت و گو با رسانه‌ها گفته است:

«تیم فوتبال ما تیم خوبی است که باید با قدرت به جام جهانی صعود کند و این نیازمند پشتیبانی همگان است.»

او که در پایان در پایان جلسه هیات دولت و در جمع خبرنگاران سخن می‌گفت در پاسخ به پرسش خبرنگار واحد مرکزی خبر در خصوص وضع فعلی فوتبال کشورمان گفت:

«هم اکنون مقداری نگرانی درباره فوتبال وجود دارد. فوتبال جزو بهترین ورزش‌هاست که در ایران محبوبیت دارد و فوتبال ایران ریشه‌دار است به طوری که در سطح آسیا و بین‌الملل افتخارات خوبی داشته‌ایم. این روزها فوتبال کشورمان در آستانه صحنه‌های مهمی است و خود را برای مقدماتی جام جهانی آماده می‌کند از این رو هم فدراسیون فوتبال و هم مربیان و بازیکنان مسوولیت سنگینی دارند و همه باید کمک کنیم فضای فوتبال کشور آرام و اطمینان بخش باشد. باید این مشکلات در جای خود و به شیوه صحیح مطرح و پیگیری شود. من هیچ‌گاه قضاوتی نمی‌کنم اما اینکه موضوعی بهانه شود و ورزشکاران، فوتبالیست‌ها، تیم‌های ورزشی و به طور کلی فضای فوتبال هدف هجمه سنگین قرار گیرد، آن را به مصلحت ورزش کشور نمی‌دانم.»

«احمدی‌نژاد» در ادامه اضافه کرده:

«از همه رسانه‌ها و دل‌سوزان می‌خواهم در این مرحله که مقدماتی جام جهانی را داریم مسایل فرعی را برجسته نکنند. البته مربیان و سرپرستان هم توجه دارند که مردم در مورد فوتبال حساسند و آن را پیگیری می‌کنند .بازیکنان ما هم باید در میادین ورزشی، غیرت و همت ایرانی را نشان دهند که البته تک تک آنها نشان داده‌اند که بازیکنان خوبی هستند و تاکتیک پذیرند. بازیکنان و مجموعه فوتبال به خاطر بعضی انتقادات و مسایل دلسرد نشوند و سستی نکنند زیرا زمان کنونی زمانی نیست که بتوان بعدا جبران کرد. تیم فوتبال ایران باید در رده 10 – 12 تیم اول دنیا قرار گیرد و کسانی هم اگر دغدغه‌هایی درباره این مسایل دارند حوصله کنند تا بموقع به آنها رسیدگی شود.»

———————————————————

چند روزی است که «رویانیان» در مصاحبه‌هایی که با خبرنگاران انجام داده است، از این موضوع سخن می‌گوید که می‌داند مشکل تیم چیست:

«داخل تیم برخی از بازیکنان احساس متفاوتی نسبت به مربی دارند. اول «استیلی» بود، بعد «دنیزلی» آمد و حالا «ژوزه»، آیا همه‌ی این مربیان ایراد دارند؟ خب اگر این طور است «فرگوسن» را هم بیاوریم شما ایراد خواهید گرفت. امروز به بازیکنان گفتم هر کسی که نمی‌خواهد می‌تواند از پرسپولیس برود.»

مشخص است که اشاره‌ی غیرمستقیم «رویانیان» به «علی کریمی» است. به همین دلیل هم صحبت از جراحی در این تیم کرده است. در برنامه‌ی این هفته‌ی نود هم «عادل فردوسی‌پور» سعی کرد تا سردار را مجبور کند که این نام را بر زبان بیاورد:

«جراحی یعنی اخراج کریمی؟»

اما گویا «رویانیان» که از میزان محبوبیت «کریمی» در میان هواداران فوتبال خبر دارد از پاسخ به این سوال طفره می‌رود و به همین سبب گفت:

«من فعلن نمی‌خواهم اسم ببرم.»

اما کاملن مشخص است که مدیرعامل پرسپولیس وارد جنگی پنهانی با «علی کریمی» شده است. حال باید دید کدام طرف پیروز این ماجراست.

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , , , ,