Saturday, 18 July 2015
29 September 2023
جهت بررسی شرایط امنیتی،

«جلسه اضطراری کابینه لبنان»

2012 October 20

خبر / رادیو کوچه

کابینه لبنان برای بحث و بررسی درباره شرایط امنیتی این کشور ‌روز شنبه، 20 اکتبر، جلسه اضطراری تشکیل داده است.

این نشست یک روز پس از آن برگزار می‌شود که در جریان انفجارشدید بمبی در بیروت، پایتخت، دست‌کم 8 تن کشته و بیش از 80 نفر مجروح شدند.

وسام الحسن، رییس اطلاعات پلیس لبنان از جمله کشته‌شدگان این حمله بود. وی از نزدیکان سعد حریری و ائتلاف 14 مارس شناخته می‌شد و پیش از آن، مسوول امنیت رفیق حریری، نخست‌وزیر پیشین لبنان بود. رفیق حریری در سال 2005 در اثر یک انفجار کشته شد.

دولت لبنان که اکثریت اعضای آن از جنبش حزب‌اله هستند، امروز را عزای عمومی اعلام کرده است. این در حالی است که مخالفان خواستار استعفای دولت شده‌اند.

آمریکا، ایران، سوریه و تقریبن تمامی جناح‌های سیاسی لبنان این واقعه را محکوم کردند.

این در حالی است که سیاست‌مداران مخالف بشار اسد در لبنان، دولت سوریه را به دست داشتن در انفجار روز جمعه متهم کرده‌اند.

شورای امنیت سازمان ملل متحد ضمن محکوم کردن این انفجار گفته است عاملان، سازمان‌‌دهندگان و حامیان مالی این حمله باید مورد تعقیب و محاکمه قرار بگیرند و هر‌گونه حرکتی برای بی‌ثبات کردن لبنان از طریق ترور‌های سیاسی محکوم است.

بیشتر بخوانید:

 «کشته‌شدن یک مقام بلندپایه امنیتی لبنان»

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , , ,