Saturday, 18 July 2015
29 September 2023
وزیر امور خارجه آمریکا:

«با انتخاب رییس جمهوری جدید استعفا می‌دهم»

2012 October 28

خبر / رادیو کوچه

هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا، روز شنبه، 27 اکتبر، اعلام کرد هم‌زمان با انتخاب رییس جمهوری جدید در این کشور از سمت خود استعفا خواهد داد.

خانم کلینتون تاکید کرده است حتا اگر باراک اوباما دوباره به ریاست جمهوری انتخاب شود هم‌زمان با آغاز به کار رییس جمهوری جدید در 20 ژانویه استعفا خواهد داد.

کلینتون گفت: «هم‌چنان به برنامه کاری خود پای‌بند هستم. اما می‌خواهم پس از آغاز دوره ریاست جمهوری جدید استعفا دهم. این پروسه‌ای است که در صدد انجام آن هستم.»

این در حالی است که باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا چندی پیش از استعفای خانم کلینتون خبر داده بود. به گفته کارشناسان، یکی از دلایل این استعفا، انتقاد جمهوری‌خواهان به خصوص میت رامنی، دیگر نامزد انتخابات آمریکا از سیاست خارجی این کشور در چهار سال گذشته نسبت به آقای اوباما بوده است.

وزیر خارجه آمریکا هم‌چنین اظهار امیدواری کرد باراک اوباما بار دیگر به ریاست جمهوری انتخاب شود.

بیشتر بخوانید:

 «برنامه اتمی ایران در کانون مناظره اوباما و رامنی»

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , , , ,