Saturday, 18 July 2015
02 October 2023
با تودیع وثیقه یک میلیارد تومانی،

«موافقت با مرخصی درمانی حسین رونقی، وبلاگ‌نویس»

2012 November 07

خبر / رادیو کوچه

به گزارش رسانه‌های حقوق بشری، روز سه‌شنبه، 6 نوامبر، حسین رونقی‌ملکی، وبلاگ‌نویس، در دومین روز اعتصاب غذا با وثیقه یک میلیارد تومانی به مرخصی استعلاجی اعزام شده است.

به گزارش هرانا، حسین رونقی ، که درجریان انتخابات 88 بازداشت شده بود، در دومین روز اعتصاب غذا با قید سند یک میلیارد تومانی که پیش‌تر تامین کرده بود از زندان اوین به مرخصی استعلاجی آمد.

وی در تاریخ 22 آذر ماه 88 در شهر ملکان در نزدیکی تبریز بازداشت و به بند 2 الف زندان اوین منتقل شد. حسین رونقی سرانجام از سوی شعبه 26 دادگاه انقلاب اسلامی به 15 سال حبس تعزیری محکوم شد.

این وبلاگ‌نویس در تاریخ 12 تیرماه به مرخصی استعلاجی اعزام شد و در تاریخ 1 شهریور ماه زمانی که برای کمک به زلزله‌‌زدگان آذربایجان شرقی رفته بود به هم‌راه 34 تن دیگر بازداشت و به زندان اوین منتقل شد.

بیشتر بخوانید:

 «اعتصاب غذای حسین رونقی، وبلاگ‌نویس»

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , , , , 

۱ Comment

  1. 1

    wh0cd8995568 Lasix Online