Saturday, 18 July 2015
07 June 2023
رضا رشید‌پور مجری سابق تلویزیون:

«تحصن مقابل آموزش و پروش را سیاسی جلوه می‌دهند»

2012 December 17

مسیح علی‌نژاد / برنامه آنتن / صدای آمریکا

خانواده دو تن از دانش آمورانی که در حادثه آتش‌سوزی مدرسه روستای شینآباد پیرانشهر سوخته‌اند می‌گویند: «وقتی که خبر دادند بچه‌های دیگه آمدند گفتند بچه‌های ما سوختند وقتی رفتیم ما اصلن بچه‌های خودمان را نشناختیم به خاطر این‌که دود و غبار صورت‌شان را گرفته بود.»

آن‌ها در ادامه اظهار داشتند: «واقعن باید دولت به این‌ها کمک کند، چون بعضی‌ها از نظر مالی خیلی ضعیف هستند و نمی‌توانند خرج بیمارستان را بدهند، باید زیبایی‌هایشان جراحی پلاستیکی شود. می‌دانید که دختران هم نسبت به زیبایی‌شان حساس هستند.»

باید آدم‌هایی که صدای‌شان به جایی می‌رسد مثل خود شما، مثل خود من هر کسی که در توانش است به مسوولین و مردم بفهماند که یک تقاضای مدنی با یک موضوع سیاسی متفاوت است

رضا رشید‌پور مجری سابق تلویزیون ایران در مصاحبه با مسیح علی‌نژاد در برنامه آنتن صدای آمریکا می‌گوید: «نامه من یا کسانی که امضا کردند درخواست استعفای آقای وزیر به خاطر حس مسوولیت‌پذیری در قبال والدین این اطفال، چه کسانی که در این حادثه آتش سوزی آسیب دیدند، چه کسایی که در حادثه رانندگی کشته شدند. ما به عنوان فعال اجتماعی تقاضای‌مان از آقای وزیر این است که برای التیام درد پدرها و مادرها و برای احترام به جان انسان از سمت خودشان استعفا بدهند. من امروز گفتم اگر آقای وزیر استعفا نمی‌دهند ما برویم جلوی وزارت‌خانه تحصن مدنی بکنیم. بلافاصله چنین حرکتی رنگ و بوی سیاسی به خودش می‌گیرد و این اشتباه بزرگ دولت‌مردان ما بوده که تمام راه‌کارهای مدنی و اجتماعی و روش‌های مسالمت‌آمیز اصلاحی را آرام آرام دارند رنگ و بوی سیاسی می‌دهند که این به نفع هیچ کس نیست. صرفن این‌جا صداییی که مظلوم خواهد ماند صدای خانواده‌هاست. برای این‌که خانواده‌ها احساس می‌کنند الان با کوچک‌ترین عملی، آن‌ها را به سیاسی بودن و سیاه‌نمایی متهم می‌کنند، به همین خاطر طبیعی است که بترسند.»

رشید‌پور ادامه داد: «باید آدم‌هایی که صدای‌شان به جایی می‌رسد مثل خود شما، مثل خود من هر کسی که در توانش است به مسوولین و مردم بفهماند که یک تقاضای مدنی با یک موضوع سیاسی متفاوت است. این حق هفتاد میلیون ایرانی است که به شدت تقاضا کنند که آقای وزیر آموزش و پرورش از سمت خود استعفا کند، چون ایشان در حیطه وظیفه خود ناتوان بود و باید به مردم پاسخ بدهد.»

عابد فتاحی نماینده منطقه‌ای که مدرسه شین‌آباد در آن آتش گرفت و دختران ده ساله سوخته‌اند اما می‌گوید: «فعلن با توجه با این‌که ما در ایران توی ایران نزدیک به انتخابات هستیم فعلن در دستور کار مجلس استیضاحی در کار نیست.»

[youtube width=”500″ height=”378″]http://www.youtube.com/watch?v=5gv9hCOesjE[/youtube]

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , , , , , 

۱ Comment

  1. 1

    wh0cd1004456 lisinopril online buy cialis in canada buy generic augmentin online