خبر / رادیو کوچه / بخش افغانستان
سحرگاه دوشنبه دوم ماه دلو (بهمن ماه)، پنج مهاجم انتحاری با ورود به ساختمان ریاست ترافیک شهر «کابل»، با نیروهای امنیتی درگیر شدند.
به گزارش «رادیو کوچه» از پایتخت افغانستان، حوالی ساعت پنج صبح به وقت محلی، ساکنان مناطق نزدیک به «چهار راه دهمزنگ» و نواحی نزدیک به «باغ وحش شهر کابل»، با صدای چندین انفجار مهیب و شلیک مدام گلوله روز خود را آغاز کردند.
شاهدان عینی میگویند که ابری از دود و غبار، منطقه «تپه تلویزیون» و محل «قوماندانی پلیس سرحدی» را فراگرفته است.
تا لحظه انتشار این گزارش، خبر میرسد که نیروهای دولتی دو تن از مهاجمان را کشته و درگیری با فرد سوم کماکان ادامه دارد. هنوز گزارشی از خسارات و تلفات این رویداد مخابره نشده است.
این حمله در حالی صورت میگیرد که یکروز پیشتر، «بسماله محمدی» وزیر دفاع افغانستان در سفری به غرب کشور برای کنترل اوضاع امنیتی ولایات هرات، غور، بادغیس، فراه و نیمروز، گفته بود که نیروهای افغان توانایی تامین امنیت کل کشور را خواهند داشت.
روز سیام ماه جدی (دی ماه) به موازات سفر آقای محمدی به زون (منطقه) غرب افغانستان، گزارشها از مرگ دو عامل انتحاری به دلیل انفجار مواد همراهشان در ولسوالی «گذره» ولایت «هرات» حکایت داشتند.
خبر تکمیلی:
گروه طالبان تایید کرده که گروهی از پیکارجویان خود را برای انفجار ساختمان ریاست پلیس ترافیک فرستادهاند. پس از قریب به هشت ساعت درگیری، تمامی پنج مهاجم به اضافه سه مامور امنیتی کشته شدند.
بیشتر بخوانید:
«سفر وزیر دفاع افغانستان به هرات»
«دو مهاجم انتحاری در ولایت هرات کشته شدند»
«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»