دبیر کل وزارت توریسم مالزی با اشاره به رکود اقتصادی در جهان و شیوع آنفولانزای خوکی، تلاش برای گسترش گردشگری داخلی را از مهمترین اقدامات در زمینه مقابله با این دو بحران دانست.
به گزارش خبرگزاری برناما، داتو «اونگهونگپنگ» با تاکید بر اینکه سفرهای داخلی راهی برای استفاده از فرصتها و تقویت هرچه بیشتر روابط میان اعضای خانواده است، گفت: «گردشگران داخلی میتوانند در این راستا از جشنوارههایی همچون جشنواره عربی سمره «Samrah Festival» که نمایشی از موسیقی و آواز کشورهای خاورمیانه است بهره گیرند.»
وی ادامه داد: «تعداد زیادی از مالزیاییها این فرصت را ندارند که به کشورهای عربی سفر کنند و از نزدیک با فرهنگ آنها آشنا شوند، از این رو فرصت مناسبی فراهم شده تا این تجربه را در کشور خویش داشته باشند.»
او که پس از مراسم افتتاحیه نمایشگاه سه روزه گردشگری داخلی در «PWTC» با خبرنگاران سخن میگفت، اظهار امیدواری کرد که برگزاری این نمایشگاه بتواند مالزیاییها را تشویق به انجام سفرهای داخلی کند.
از سوی دیگر بنا به اظهار یکی از مقامات ارشد توریسم مالزی برنامه «ZOOM!MALAYSIA» که از ماه می 2008 به منظور معرفی مقاصد داخلی سفر به مردم مالزی آغاز شده، تاکنون نتایج مثبت فراوانی در بر داشته است. بر این اساس تا ماه مارچ سال جاری هفت میلیون و هشتصد و شصت هزار سفرداخلی ثبت شده که نسبت به چهار میلیون و ششصد هزار در سال گذشته از رشد چشمگیری برخوردار بوده است.
تمامی این تلاشها درحالیاست که گفته میشود زیان ناشی از تهدید آنفلوانزای خوکی در صنایع مسافرتی مالزی حتا از شیوع ویروس سارس و یازده سپتامبر نیز شدیدتر بودهاست.
وزارت توریسم مالزی به منظور بررسی و ارایه راهکارهای احتیاط آمیز دربرابر عوارض منفی احتمالی ناشی از شیوع آنفولانزای خوکی و تجدیدنظر در استراتژیهای صنعت توریسم این کشور کمیته مدیریت بحران تشکیل داده است.
داتو سری «ینین» وزیر توریسم مالزی تشکیل این کمیته را باتوجه به سقوط 20 درصدی صنایع مسافرتی جهانی تنها طی دو ماه اخیر، بسیار ضروری دانسته است.
به گفته وی، این شرایط وزارت توریسم مالزی را وادار کرده است تا در اهداف تعیینشده درمورد افزایش تعداد توریستهای خارجی این کشور که در سال 2009 جذب 20 میلیون گردشگر خارجی بوده، تجدیدنظر کند. مقامات مالزی این تعداد را در اهداف گردشگری کشور در سال جاری به 15 میلیون نفر کاهش دادهاند. اعضای کمیته بحران مسئله نحوه مدیریت بحران جاری و تعیین استراتژیهای لازم و اعمال آن را مورد بررسی قرار خواهند داد.
«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»