Saturday, 18 July 2015
10 December 2023
ایندیپندنت

«کنترل ایمیل‌ها و شنود تلفن‌ها در خاور میانه توسط بریتانیا»

2013 August 24

خبر/ رادیو کوچه

روزنامه بریتانیایی «ایندیپندنت» می‌گوید بریتانیا تشکیلاتی بزرگ در یکی از کشورهای خاورمیانه دارد تا به طور گسترده تلفن‌ها، ایمیل‌ها و دیگر تبادلات اطلاعاتی در منطقه خاورمیانه را مورد شنود قرار دهد.

روزنامه‌ی «ایندیپندنت» چاپ بریتانیا روز جمعه بیست و سوم اوت در شماره‌ی اخیر خود نوشت: بریتانیا تشکیلاتی بزرگ در یکی از کشورهای خاورمیانه دارد تا به طور گسترده تلفن‌ها، ایمیل‌ها و دیگر تبادلات اطلاعاتی در منطقه خاورمیانه را مورد شنود قرار دهد.

این روزنامه می‌نویسد، از میان اسناد افشاشده توسط ادوارد اسنودن درباره فعالیت‌های جاسوسی آژانس امنیت ملی آمریکا، به اطلاعاتی دست یافته که نشان می‌دهد این تشکیلات قادر است با قرار گرفتن در مسیر فیبرهای نوری به اطلاعات در حال مبادله به واسطه آنها رخنه کند.

1-web-surveillance-reuters

«ایندیپندنت» در ادامه گزارش خود افزوده است، اطلاعات به دست آمده از این طریق، در مرکز دولتی ارتباطات بریتانیا بررسی می‌شوند و نتایج آن در اختیار آژانس امنیت ملی آمریکا قرار می‌گیرد.

ایندیپندنت در همین گزارش می‌گوید، تشکیلات جاسوسی بریتانیا در یک کشور خاورمیانه‌ای، که نامش فاش نشده، به کابل‌های زیر دریا دسترسی دارد و همه اطلاعاتی که از طریق آنها مبادله می‌شود، در کامپیوترهای عظیم مختص ذخیره‌سازی اطلاعات کپی می‌کند و اطلاعات ذخیره‌شده در صورت نیاز، در موارد مشخص مورد نیاز بازیابی می‌شوند.

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , , , , , , , ,