Saturday, 18 July 2015
29 September 2023
با سپردن وثیقه شش‌صد میلیونی

«مجید توکلی پس از چهار سال به مرخصی آمد»

2013 October 22

خبر/ رادیو کوچه

«مجید توکلی» فعال دانشجویی که از چهار سال قبل در زندان رجایی شهر کرج به سر می‌برد، با سپردن وثیقه، به مرخصی آمد.

سایت‌های «کلمه» و «جرس» ضمن اعلام این خبر نوشتند، «مجید توکلی» فعال دانشجویی که از چهار سال قبل بدون مرخصی در زندان رجایی شهر کرج به سر برده است، شامگاه دوشنبه، بیست و نهم مهر ماه با وثیقه ۶۰۰ میلیون تومانی، به مرخصی آمد.

مجید توکلی شانزدهم آذر ماه ۱۳۸۸ در جریان اعتراضات آن سال به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری، پس از سخنرانی در دانشگاه امیرکبیر بازداشت شد.

یک روز پس از دستگیری «مجید توکلی»، خبرگزاری «فارس» عکسی از او را با چادر و مقنعه منتشر کرد و نوشت که او قصد داشت با لباس مبدل از دانشگاه فرار کند. این اقدام به موجی از حمایت‌ها از «مجید توکلی» منجر شد به‌طوری که صد‌ها نفر از مردان اقدام به پوشیدن چادر یا روسری و انتشار عکس خود در فضای مجازی کردند.

tawakoliاین فعال دانشجویی روز سی‌ام دی ماه ۱۳۸۸ از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران، به جرم اجتماع و تبانی علیه نظام، توهین به رهبری و ریاست جمهوری، به هشت سال و شش ماه حبس تعزیری. ۵ سال محرومیت از فعالیت سیاسی و ۵ سال ممنوعیت از خروج از کشور محکوم شد.

چندی پیش کمیته برگزاری جایزه بین‌المللی صلح دانشجویی، جایزه صلح ۲۰۱۳ را به «مجید توکلی» اعطا کرد. کمیته اهدای این جایزه متشکل از نمایندگان دانشجویان جهان در نروژ اعلام کرد که این جایزه به دلیل شهامت و تلاش «مجید توکلی» برای ارتقای دمو کراسی، صلح و آزادی به او اهدا  می‌شود.

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , , , , , , ,