خبر / رادیو کوچه
فایل صوتی را از اینجا بشنوید
«انتخابات تکواندو با تهدید ساعی و انتخاب مجدد پولادگر تمام شد»
سرانجام پس از وقفهای ١٠ روزه مجمع انتخابات ریاست فدراسیون تکواندو برگزار شد که در نوع خود حواشی بسیاری داشت که شاید مهمترین حاشیه آن غیبت «آقای هادی ساعی» به دلیل نامه سازمان بازرسی کل کشور بود؛ در پایان این مجمع پولادگر برای چهارمین دوره پیاپی به عنوان رییس فدراسیون انتخاب شد.
به گزارش خبرنگار «رادیو کوچه»، سازمان بازرسی کل کشور به وزارت ورزش و جوانان نامهای مبنی بر ممنوعیت حضور اعضای شورای شهر، بازنشستهها و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در انتخابات ریاست فدراسیونهای ورزشی ارسال کرد که بعد از این نامه بود که انتخابات چند فدراسیون لغو شد. انتخابات فدراسیون تکواندو قرار بود یکم دی برگزار شود که دفتر امور مجامع فدراسیونهای ورزشی وزارت ورزش و جوانان تنها ساعاتی قبل از آغاز این انتخابات تصمیم گرفت برای حفظ حقوق نامزدها، انتخابات این فدراسیون لغو شود و بعد از چند روز اعلام کردند که یازدهم دی این انتخابات برگزار شود.
بعد از همه این تنشها هادی ساعی پر افتخارترین ورزشکار ایران در المپیک که کاندیدای ریاست فدراسیون بود و عزم خود را برای حضور در انتخابات فدراسیون تکواندو و تصدی ریاست این فدراسیون جزم کرده بود با حکم سازمان بازرسی کل کشور و بهدلیل عضویت در شورای شهر تهران نتوانست در این انتخابات شرکت کند. موضوعی که به مذاج او خوش نیامد و اعلام کرد این کار غیر قانونی است و به فدراسیون جهانی تکواندو و کمیته بین المللی المپیک شکایت خواهد کرد.
قهرمان تکواندوی جهان در این خصوص گفت: برای حضور در مجمع به من نگفته بودند که یکی از این دو بحث یعنی فعالیت در فدراسیون تکواندو و یا عضو شورای اسلامی شهر را انتخاب کنم، بلکه به من گفته بودند که بروم و فکر کنم و مجوز بگیرم، اما وقتی مجمع را بین دو روز تعطیل برگزار میکنند مشخص است که چه قصد و هدفی دارند.
تمامی این اتفاقات در حالی رقم میخورد که رییس فدراسیون هاکی همچنان ٢ شغله و بازنشسته محسوب میشود و حسین رضازاده هم به عنوان رییس فدراسیون وزنهبرداری در شورای شهر هم نیز فعال میباشد. اما در رابطه با دیگر کاندیدها سازمان بازرسی کل کشور، قوانین خود را بدون در نظر گرفتن تخفیف اجرا میکند.
«رقبای علی آبادی برای حضور در کمیته ملی المپیک»
بعد از گذشت ۱۲ روز از مهلت ثبتنام نامزدهای انتخاباتی کمیته ملی المپیک، تاکنون ٩ نفر ثبتنام کردهاند.
به گزارش خبرنگار «رادیو کوچه»، در ادامه ثبتنام از نامزدهای انتخابات کمیته ملی المپیک، تا کنون «آقای مهدی علینژاد»رییس فدراسیون ووشو (دبیر کلی و نایبربیسی)، « آقایحسین رضازاده»رییس فدراسیون وزنهبرداری (نایبرییسی و هییت اجرایی)، «خانم فتانه هادوی» سرمربی تیم بسکتبال بانوان (نایبرییسی)، «آقایعلی مرادی» دبیر کل وزنهبرداری آسیا (ریاست و دبیر کلی)، «آقایعلی کفاشیان»رییس فدراسیون فوتبال (نایبرییسی و هییت اجرایی)، «آقایکیکاووس سعیدی»رییس فدراسیون گلف (هییت اجرایی)، «آقایسید مهدی هاشمی»رییس فدراسیون تیراندازی (نایبرییسی و هییت اجرایی)، «آقایاحمد ناطق نوری»رییس فدراسیون بوکس (هییت اجرایی) و «آقایسرداری صبور»رییس فدراسیون سهگانه (هییت اجرایی) ثبتنام کردند.
همچنین پوریا، علیپور، باقرزاده، رضوانی، شهریان، پورکاظمی، زارعپور، رستگار، شایسته، شجاعی، درویشزاده، داوری، باران چشمه، مهرزاد حمیدی و محمدیان هم فرم گرفتند.
ثبتنام از نامزدها تا ١۴ دی ادامه دارد و انتخابات هم ٣٠ دی برگزار خواهد شد و در خصوص کمیته ملی المپیک نیز قوانین سازمان بازرسی کل کشور وجود دارد و بنابراین بازهم تمامی افرادی که کاندید احراز سمت هستند از حضور در این انتخابات منع خواهند شد.
«لیگ برتر کشتی آزاد و باز هم تبانی و رشوه»
فصل جاری رقابتهای لیگ برتر کشتی آزاد در حالی با قهرمانی ثامنالحجج سبزوار به کار خود پایان داد که در این فصل هم شاهد حواشی زیادی در باب ارایه رشوه به کشتیگیران بودیم.
به گزارش خبرنگار «رادیو کوچه»، به نظر میرسد دیگر باید به پایان رقابتهای لیگ برتر کشتی آزاد با چاشنی حاشیه تبانی و رشوه عادت کنیم و ایجاد چنین موضوعاتی در این رقابتها به یک رویه تبدیل شده است.
از سالهای نه چندان دور گرفته تا مسابقات همین فصل حاشیه جزو لاینفک مسابقات لیگ برتر کشتی آزاد بوده است؛ چه از زمانی که تیمهای گاز و نفت (دو هم خانواده تحت پوشش وزارت نفت) آن جنجال را برپا کردند و چه در فصل قبل در فینال میان ثامنالحجج سبزوار و پرسپولیس جویبار شاهد آن حوادث تلخ بودیم.
البته کشتی آزاد سنتشکنی نکرد و این فصل هم کم نگذاشت و حتی پربارتر از سالهای قبل به حاشیه رانده شد. حواشی این رقابتها از همان ابتدا و پیش از شروع رسمی مسابقات بین تیمهای استیلآذین و ثامنالحجج کلید زده شد. جایی که چند کشتیگیر که با استیلآذین قرارداد داخلی امضا کرده بودند و حتی مبلغی را نیز به عنوان پیش پرداخت دریافت کرده بودند به ناگهان تغییر مسیر داده و به سمت تیم حریف پیچیدند تا انگ بیاخلاقی به این رشته زده شود.
در نهایت هم در حالیکه کمیته انضباطی رای به محکومیت ثامنیها داده بود با گذشت استیلیها از حق خود ماجرا به نوعی ختم به خیر شد.
البته این پایان کار نبود و یک هفته مانده به پایان رقابتهای مرحله گروهی فصل جاری اسماعیل انواری، سرپرست تیم هییت کشتی رستمکلا مدعی شد مسوولان ثامنالحجج سبزوار با تطمیع کشتیگیران اوکراینی آنها موجبات شکست این تیم را در دیدار مقابل ثامن فراهم کردند.
ثامنیها نشان دادند که همواره یک پای حواشی هستند و باز هم نظرها به سمت این تیم چرخش پیدا کند.
اما عجیبترین و شاید تاسفبارترین حاشیه لیگ برتر امسال در مرحله نیمه نهایی رخ داد؛ جایی که دو تیم قدرتمند خونه به خونه بابل و ثامنالحجج سبزوار برای کسب جواز حضور در دیدار پایانی به مصاف هم رفتند و همه چیز به نوعی برابر پیش میرفت، اما شکست علی شعبانف در دیدار وزن ٧۴ کیلوگرم مقابل رضا افضلی از ثامنالحجج ورق را برگرداند تا ثامن به فینال برود و خونه به خونه حسرت جام قهرمانی را بخورد.
تمامی این اتفاقات در حالی رقم میخورد که محسن کاوه همواره یک سر کارهای تبانی در لیگ برتر بوده است و همیشه نام وی در این میان به عنوان یک مهره اصلی پای ثابت چنین اتهاماتی بوده است.
«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»