Saturday, 18 July 2015
29 November 2023
خبرهای ورزشی

«آغاز جنگ روانی استقلال برای پرسپولیس»

2014 January 14

خبر / رادیو کوچه

آغاز جنگ روانی استقلال برای پرسپولیس

سایت باشگاه استقلال با انتشار گزارشی به اشتباهات داوری که به سود پرسپولیس بوده، تبلیغات روانی علیه این تیم را آغاز کرد.

فایل صوتی را از اینجا بشنوید

 

فایل را از این جا دانلود کنید

به گزارش «رادیو کوچه»، وب سایت باشگاه استقلال در همین رابطه نوشته است دیروز دوباره باشگاه پرسپولیس زمین و زمان را به هم دوخت، طبق رسم دیرینه‌اش و طبق همه سنوات گذشته به محض شکست، داور را مقصر دانست و پیش از دربی سعی کرد همه چیز را تحت ‌تاثیر قرار بدهد تا شاید جو سنگین روی داور، دربی را به سود آن‌ها رقم بزند! این حرف‌ها نشان از عدم اعتماد به نفس دارد و فشار برای بیرون گود و عوض کردن نتایج در جایی خارج از زمین چمن!

جالب این‌جاست که طبق آ‌مار بیشترین استفاده از اشتباهات داور برای پرسپولیس بوده و در این زمینه رکورددار اشتباهات داوری به سود خودشان هستند و در صدر جدول سود بردن از اشتباهات داور هستند!

esteghlal

در همین رابطه آبی‌پوشان نوشته‌اند که استقلال اما کوچک فکر نمی‌کند،‌ داور اشتباه می‌کند و مثلن پنالتی نظری را نمی‌گیرد، اما استقلال به بهانه‌ها فکر نمی‌کند و راه را ادامه می‌دهد و بازی را می‌برد. در باقی موارد نیز همین‌گونه است.

این اتفاقات در حالی از سوی استقلالی‌ها آغاز شده است که هنوز پرسپولیس در رابطه با آبی‌پوشان واکنش علنی انجام نداده است و تن‌ها مدیرعامل قرمز پوشان گه گاه، هم‌پای آبی‌پوش خود را متهم به مسایل مختلف می‌کند.

اولین رییس تاریخ ورزش ایران که سرمربی هم شد

پیش از این‌ها در ورزش ایران بارها اتفاق افتاده بود که سرمربی یک تیم خود بازیکن آن تیم هم باشد، اما هرگز پیش نیامده بود که رییس فدراسیون خود سرمربی تیم شود که این امر با حضور «آقای رسول خادم» در کشتی اتفاق افتاد.

به گزارش خبرنگار «رادیو کوچه»، اعضای شورای فنی کشتی آزاد عصر دیروز به منظور انتخاب سرمربی تیم ملی کشتی آزاد بزرگ‌سالان و بررسی گزینه‌های موجود تشکیل جلسه دادند که در نهایت اعضا رسول خادم را به عنوان سرمربی تیم ملی کشتی آزاد بزرگ‌سالان انتخاب و معرفی کردند.

rasol-khadem

رسول خادم هم‌ اکنون ریاست فدراسیون کشتی را هم بر عهده دارد و پیش از ریاست فدراسیون کشتی مدیر تیم‌های ملی کشتی بود.در این جلسه هم‌چنین درباره سرمربیان تیم‌های ملی آزاد نوجوانان و جوانان تصمیم‌گیری شد. مراد محمدی و محمد طلایی به عنوان سرمربیان این رده‌ها انتخاب شدند.

حضور خادم به عنوان رییس فدراسیون و سرمربی تیم‌ملی کشتی آزاد برای اولین بار در تاریخ ورزش ایران صورت گرفته است که می‌تواند در نوع خود جالب توجه باشد.

بازیگر سینما و ابراز علاقه برای خرید استقلال

یک بازیگر فیلم‌ها و سریال‌های کمدی مدعی شده قصد خرید باشگاه استقلال را دارد.

به گزارش «رادیو کوچه»، در حالی‌که خبرنگاران مقابل دفتر آقای «علی فتح‌اله‌زاده» مدیر عامل باشگاه استقلال منتظر خروج مسوولان باشگاه و خود نکونام از دفتر بودند، آقای «یوسف تیموری» هنرپیشه فیلم‌ها و سریال‌های کمدی را دیدند که قصد ورود به دفتر مدیرعامل استقلال را داشت.

تیموری در پاسخ به سوال خبرنگاران که به چه منظوری به دفتر مدیرعامل استقلال آمده با خنده گفت: می‌خواهم باشگاه استقلال را بخرم!

yosef-taimori

او سپس با عذرخواهی از خبرنگاران گفت که قصد مصاحبه ندارد و وارد دفتر فتح‌اله‌زاده شد.

این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که قبل از تیموریان و حضور او در باشگاه استقلال صحبت‌هایی از تغییر اعضای هییت مدیره این باشگاه می‌شد و البته به نظر می‌رسد استقلالی‌ها نیز مانند پرسپولیسی‌ها به دنبال اعضایی توانمند از لحاظ مالی برای عضویت در هییت مدیره باشگاه می‌باشند تا از طریق آن‌ها بتوانند به بهترین شکل ممکن هزینه‌های تیم خود را بدست آورند.

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , , , ,