Saturday, 18 July 2015
29 September 2023
عضو فراکسیون زنان مجلس

«نگاه ویژه به زنان سرپرست خانوار آمار طلاق را افزایش می‌دهد»

2014 January 14

خبر / رادیو کوچه

«سکینه عمرانی» نماینده مجلس شورای اسلامی و عضو فراکسیون زنان مجلس، نگاه ویژه به زنان سرپرست خانوار را عاملی برای بالا رفتن آمار طلاق دانسته و گفته است کمک به زنان سرپرست خانوار ممکن است که سبب طلاق‌های صوری شود.

خبرگزاری کار ایران ایران «ایلنا» روز دوشنبه بیست و سوم دی‌ماه گزارش داد «سکینه عمرانی» نماینده مجلس شورای اسلامی و عضو فراکسیون زنان مجلس به این خبرگزاری گفته است: «نگاه ویژه به زنان سرپرست خانوار می‌تواند عاملی مشوق برای بالا رفتن آمار طلاق شود. حتی ممکن است که سبب طلاق‌های صوری شود.»

«سکینه عمرانی» درمورد آخرین وضعیت بررسی بودجه زنان، گفته است: درصدد هستیم  که یک درصد هزینه‌ای را که دستگاه‌های اجرایی باید به زنان اختصاص دهند؛ به صورت الزام درآوریم.

sakineh-omrani

وی درمورد این آمار که ۸۰ درصد زنان سرپرست خانوار بی‌کار هستند، گفته است: به هر صورت باید شرایط در کنار خانواده بودن را برای خانم‌ها فراهم کنیم  و دولت نیز باید از فرآورده‌ها و وسایلی که زنان در داخل خانه تولید می‌کنند، حمایت کند تا زنان کمتر مجبور شوند خارج از محیط خانه باشند و این مساله چه در مورد زنان سرپرست خانوار چه در مورد دیگر زنان صادق است.

این عضو فراکسیون زنان مجلس افزوده است: «نگاه ویژه به زنان سرپرست خانوار می‌تواند عاملی مشوق برای بالا رفتن آمار طلاق شود حتی ممکن است که سبب طلاق‌های صوری شود. اگر حمایت از زنان سرپرست خانوار، در ارتباط با مشاغل خانگی باشد، هم برای چرخه اقتصادی خانواده و هم برای اعتماد به نفس خانم‌ها بهتر است و روی روحیه‌ آنها نیز تاثیر مثبت می‌گذارد.»

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , , , ,