کوالالامپور – وزیر بهداشت مالزی گفت: اگر میزان مرگ و میر ناشی از بیماری آنفلوآنزای خوکی در کشور از چهاردرصد فراتررود، شورایامنیتملی موضوع اعمال مقررات شدید بهداشتی را مورد بررسی قرارمیدهد.
به گزارش ایرنا به نقل از روزنامه نیواستریتز تایمز، «لیو تیونگ لای» در گفتو گو با خبرنگاران افزود: «اگرچه آنفلوآنزای خوکی یک موضوع حساس ملی است، با اینحال دولت تنها در صورتی اعمال مقررات شدید بهداشتی را موردتوجه قرار خواهدداد که میزان مرگ و میر ناشی از آن از 0/4 درصد فراتر رود.»
بنا به این گزارش، وزیر بهداشت مالزی با اشاره به این که میزان مرگ و میر ناشی از آنفلوانزای خوکی در زمانحاضر بین 0/1 تا 0/4 درصد است، خاطرنشان ساخت که اگر این میزان از این سطح فراتررود، شورای امنیتملی موضوع اعمال مقررات شدید بهداشتی را موردبررسی قرار خواهدداد.
هنوز وضعیت این بیماری در کشور به وضعیت خیلی اضطراری نرسیدهاست و اگر هر فرد وظایف خود بویژه بهداشت فردی خود را درست انجامدهد، ما قادر به متوقفکردن روند شیوع این بیماری خواهیمبود
لیو تیونگ لای افزود: «هنوز وضعیت این بیماری در کشور به وضعیت خیلی اضطراری نرسیدهاست و اگر هر فرد وظایف خود بویژه بهداشت فردی خود را درست انجامدهد، ما قادر به متوقفکردن روند شیوع این بیماری خواهیمبود.»
وی درعینحال احتمال اعمال مقررات شدید بهداشتی در این کشور را رد نکرد و تصریح ساخت: «اگر ویروس این بیماری از خود مقاومت و سرسختی نشاندهد، این احتمال وجوددارد که ما نیز مانند مکزیک مجبور به اعلام این وضعیت شویم.»
وزیربهداشتمالزی همچنین با اشاره به اینکه ویروس این بیماری تاکنون تغییرنکرده، در عینحال احتمال تولید نسل جدید و کشنده ویروس این بیماری را نیز بعید ندانست.
به گفته وزیر بهداشت مالزی، در صورت هرگونه تغییری در ماهیت این ویروس وزارتخانه متبوع وی بلافاصله نسبت به این امر اطلاعرسانیکرده و آگاهیهای لازم را به مردم خواهدداد.
بر اساس آخرین آمار اعلام شده از سوی وزارت بهداشت مالزی، بیماری آنفلوآنزای خوکی در این کشور تاکنون 64 قربانی برجای گذاشته ضمن آنکه 17 تن از مبتلایان به ویروس این بیماری نیز در شرایط وخیم به سر میبرند.
این وزارتخانه همچنین شمار مبتلایان به ویروس آنفلوآنزای خوکی از ابتدای ظهور آنرا نزدیک به چهارهزار نفر اعلام کردهاست.
«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»