Saturday, 18 July 2015
30 September 2023
توسط پلیس هند

«دست‌گیری چهار نفر با دویست و پنجاه کیلو مواد منفجره در هند»

2014 March 24

خبر / رادیو کوچه

پلیس هند می‌گوید در عملیاتی چهار عضو یک گروه را که به دنبال ایجاد هرج و مرج و بمب‌گذاری درطول انتخابات پارلمانی هند بودند دست‌گیر کرده است .

خبرگزاری «ایرنا» به نقل از منابع رسمی هند نوشته است، روز دوشنبه بیست و چهارم مارس عملیات پلیس این کشور درشهر جیپور مرکز ایالت راجستان منجر به دست‌گیری چهار نفر مظنون به عملیات تروریستی شده که یکی از این افراد ٢۵٠ کیلوگرم مواد منفجره همراه داشته است.

بنابه گفته پلیس هند در عملیات این عملیات «احمد جاوید وقاص» یک تبعه تحت تعقیب اهل پاکستان را که در اقدامات مختلف مانند بمب‌گذاری در بازار دهلی نو شرکت داشته، دست‌گیر کرده است.

«اس ان شریواستوا» کمیسیار عالی پلیس دهلی ضمن تایید این موضوع افزوده است: «هم اکنون وقاص در حال بازجویی است و سه تن از هم‌دستان او نیز که در حال برنامه‌ریزی برای انجام یک حمله تروریستی در اجمیر بودند، دستگیر شده‌اند.»

india

در همین حال «سشیل کومار شینده» وزیر کشور هند با ابراز خوشحالی از دست‌گیری وقاص گفته است: «دست‌گیری این فرد می‌تواند منجر به شناسایی هویت سایر اعضای گروه شود.»

جستجوی گسترده‌ پلیس درایالت راجستان در غرب هند جهت یافتن سایر اعضای وابسته به این گروه ادامه دارد.

انتخابات سراسری شانزدهمین دوره مجلس عوام هند براساس تصمیم کمیسیون انتخابات از هفتم آوریل  تا دوازدهم ماه می در ٩ مرحله برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید

آمادگی پاکستان برای مذاکره با هند

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , , , , ,