۱۰۷۹ قمری- تقویم جلالی توسط «حکیم عمر خیام نیشابوری» تکمیل شد که به تقویم جلالی معروف گردیده است، زیرا که در زمان حکومت جلال الدین ملکشاه سلجوقی تنظیم شده بود .
۱۵۲۱ میلادی- «فردیناند ماژلان» و خدمه ی کشتیاش اولین اروپاییهایی بودند که به جزیره گوآم از مجمع الجزایر مارینا پا گذاشتند.
۱۷۰۸ میلادی- پس از مرگ کریمخان زند، «زکیخان» برادرش در شیراز به سلطنت رسید و در روز ۶ مارس برادر دیگر وی، «صادقخان» نیز در کرمان اعلام پادشاهی کرد و در یک زمان، ایران دو شاه داشت.
فایل صوتی را از اینجا بشنوید
۱۸۶۹ میلادی – «دیمیتری مندلیف» اولین جدول تناوبی عناصر را به انجمن شیمی روسیه ارائه کرد.
1323 خورشیدی- پانزدهم اسفند سال روز تیراندازی به مردم در میدان بهارستان تهران است.
1337 خورشیدی – «دکتر گنجی» استاد جغرافیای دانشگاه تهران برای کشور ایران سازمان هواشناسی به وجود آورد و از آن پس رسانه های ما به طور روزانه دارای گزارش وضع هوا شدند
1304 خورشیدی – زادروز «نورالدین نوری» روزنامه نگاری است که بزرگ ترین شبکه تهیه خبر و توزیع روزنامه را در ایران بوجود آورد. این شبکه مرکب از 611 مرکز به نام دفتر نمایندگی بود. نوری کار روزنامه نگاری را از سال 1324 و در روزنامه اطلاعات آغاز کرد.
1937 میلادی – «والنتینا ترشکووا نیکلایف» نخستین زن فضا نورد جهان به دنیا آمد. وی با سفینه «وستوک ــ 6 » در سه روز جمعن 48 بار کره زمین را دور زد. والنتینا با دست و همانند یک خلبان این سفینه را هدایت می کرد.
1900 میلادی – «گوت لیب دایملر» سازنده نخستین موتور سیکلت در جهان در گذشت.
1875 میلادی – «جولیوس استرلینگ مورتون» وزیر کشاورزی آمریکا امروز را درسال به عنوان روز درختکاری نام نهاد که بعدها در بعضی کشورها هم این روز را روز درختکاری اعلام کردند.
«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»