Saturday, 18 July 2015
30 September 2023
ورورد کرانه باختری به جنگ اسراییل

«ارایه راه‌کار از بین رفتن اسراییل توسط رهبر ایران»

2014 July 24

خبر / رادیو کوچه

 

آیت‌اله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران، روز چهارشنبه اول مرداد ماه، خواستار مقاومت مسلحانه فلسطینی‌ها در مقابل اسراییل شده و گفت، مناطق فلسطینی کرانه باختری رود اردن هم باید مانند غزه مسلح شوند و کسانی که علاقه‌مند به سرنوشت فلسطین هستند، در این زمینه فعالیت کنند.

آقای خامنه‌ای در دیدار با جمعی از دانشجویان ایران در حالی که درگیری میان ارتش اسراییل و گروه‌های تندرو فلسطینی وارد شانزدهمین روز خود شده است، گفت: «رژیم حاکم در مناطق اسراییلی و فلسطینی باید در همه‌پرسی انتخاب شود و این، راه‌کار از بین رفتن رژیم صهیونیستی است.»

khamenei

رهبر ایران در این سخن‌رانی همچنین گفت: «از بین رفتن رژیم صهیونیستی به معنی قتل‌عام مردم یهودی آن منطقه نیست. باید رژیم حاکم را رفراندوم و انتخاب مردم معلوم کند. منطق دنیا هم این را می‌فهمد.»

پیش از این محمد خاتمی، رییس جمهوری سابق ایران، در آبان ۱۳۷۹و در اجلاس سران کشورهای اسلامی در دوحه قطر، خواستار آن شده بود که برای تعیین نظام حاکم در این مناطق، در کل مناطق در اختیار اسرائیل و سرزمین‌های فلسطینی همه‌پرسی برگزار شود.

در حالی که گروه‌های تندرو فلسطینی در غزه خواهان نابودی اسراییل هستند، مناطق فلسطینی در کرانه باختری رود اردن در اختیار تشکیلات خودگردان فلسطینی به رهبری محمود عباس است که خواستار ادامه گفت‌وگوها برای رسیدن به صلح با اسراییل است.

مطالب مرتبط

شش نماینده دیگر از مجلس ایران عازم غزه می‌شوند

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , , , , , ,