Saturday, 18 July 2015
26 September 2023
محاصره آمرلی شکسته شد

«نیروهای پیشمرگه کردستان و ارتش عراق وارد آمرلی شدند»

2014 August 31

خبر / رادیو کوچه

 

بنابه گزارش رسانه‌های خبری اقلیم کردستان، نیروهای پیشمرگه کردستان و ارتش عراق پس از آنکه صبح روز یک‌شنبه سی و یکم آگوست از سه ناحیه به منطقه آمرلی که تحت کنترل شبه‌نظامیان گروه تندرو اسلام‌گرای داعش بود حمله کردند، سرانجام بعد از ظهر همان روز توانستند وارد شهر آمرلی شوند و کنترل آن‌جا را در دست بگیرند.

بخش کردی شبکه خبری «روداوو» ضمن اعلام این خبر گزارش داد، نیروهای پیشمرگه و ارتش عراق در تلاش هستند تا با حمایت نیروی هوایی آمریکا منطقه سلیمان‌بگ را هم از داعش پس بگیرند.

amrli

براساس این گزارش جنگنده‌های نیروی هوایی آمریکا در حال بمباران منطقه سلیمان‌بگ هستند.

آمرلی محل سکونت حدود ۱۵هزار نفر از اقلیت ترکمان عراق است که چون دارای مذهب شیعه هستند شبه‌نظامیان دولت اسلامی «داعش» آن‌ها را کافر می‌دانند.

هم‌زمان نخست‌وزیر استرالیا اعلام کرده است که دولت این کشور با درخواست آمریکا برای ارسال کمک تسلیحاتی به نیروهای پیشمرگه کرد اقلیم کردستان موافقت کرده است.

«تونی ابوت» گفت استرالیا با این اقدام به کشورهای آمریکا، بریتانیا، کانادا، فرانسه و ایتالیا خواهد پیوست که در حال کمک نظامی به کردها برای مقابله با «داعش» هستند.

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , , , , , , , , ,