Saturday, 18 July 2015
27 September 2023
به دلیل یجمع در مقابل دادگاه انقلاب

«معصومه ضیاء بازداشت و به زندان اوین منتقل شد»

2014 October 12

خبر / رادیو کوچه

 

«معصومه ضیاء» در تجمعی که روز چهارشنبه گذشته در حمایت از محمد علی طاهری از بنیانگذار عرفان حلقه در جلوی دادگاه انقلاب تشکیل شده بود، بازداشت و زندان اوین منتقل شد.

بنابه گزارشی که روز یک‌شنبه بیستم مهر ماه به «رادیو کوچه» رسیده، «معصومه ضیا» روز چهارشنبه گذشته، پس از تجمع در مقابل دادگاه انقلاب تهران، به همراه ٧٠ نفر دیگر بازداشت شد، اما تمامی بازداشت‌شدگان به جز معصومه ضیا، نرگس فرهادی، ملیحه بیگانگان و آقای ایرج عمیدی، همان شب آزاد شدند.

«مریم ضیا» خواهر «معصومه ضیا» در این رابطه به «رادیو کوچه» گفته است، «در پیگیری‌هایی که روز شنبه نوزدهم مهر ماه، انجام داده‌اند، به آن‌ها گفته شده که معصومه، به بند دو – الف (اطلاعات سپاه) در اوین منتقل شده است.»

zia

«معصومه ضیاء» پیش‌تر نیز در ارتباط با شرکت در تجمع اعتراض‌آمیز زنان با هدف تغییر در قوانین تبعیض‌امیز علیه زنان، در میدان هفت تیر در تاریخ ۲۲ خرداد سال ۸۵ بازداشت و سپس به یک سال زندان تعلیقی محکوم شده بود.

«محمدعلی طاهری»، بنیان‌گذار نظریه‌ای است که آن را «عرفان حلقه» نامیده است. وی در بهمن ماه ۱۳۹۰بر اساس چند اتهام مختلف (از جمله توهین به مقدسات و بیان مطالبی که هیچ گونه تخصصی در آن‌ها نداشته و ادعای الهام و دریافت آگاهی و ارایه این دریافت‌ها به دیگران، مداخله غیر قانونی در امور پزشکی و درمان، تحصیل مال نامشروع و پخش غیرقانونی آثار سمعی و بصری و به علت لمس بیماران مونث بدون این‌که دارای مجوز طبابت باشد) محکوم شناخته شد.

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , , , , , , , ,