Saturday, 18 July 2015
29 September 2023
زیر یه خم

«پیروزی پرسپولیس و گلی که پس از چهار‌صد دقیقه به ثمر نشست»

2014 November 24

مسیب سروندی / رادیو کوچه

فایل صوتی را از اینجا بشنوید

 

فایل را از این جا دانلود کنید

همراه شما خواهیم بود با پنجاه یکمین برنامه زیر یه خم این هفته که این بار اختصاص خواهد داشت به دیدار ٢ تیم پر هوادار پرسپولیس و استقلال و این برنامه متفاوت خواهد بود برای هواداران سرخابی.

 

«پیروزی پرسپولیس و گلی که پس از چهار‌صد دقیقه به ثمر نشست»

تیم فوتبال پرسپولیس در هفتاد و نهمین داربی پایتخت در حالی برابر استقلال به پیروزی رسید که تا دقیقه ٧٣ از حریف سنتی خود عقب بود. این پیروزی در حالی برای سرخ‌پوشان پایتخت رقم خورد که آنها از دقیقه ٨١ با ١٠ نفر به بازی ادامه دادند و البته گل نخست این دیدار پس از بیش از چهار‌صد دقیقه تساوی به ثمر نشست.

هفته پانزدهم از رقابت‌های فوتبال لیگ‌برتر شامگاه امروز یک‌شنبه با برگزاری دیدار تیم‌های استقلال و پرسپولیس به پایان رسید که این مسابقه‌ با برتری ٢ بر یک پرسپولیس هم‌راه شد.

در این بازی که با قضاوت «یداله جهانبازی» برگزار شد، محمد نوری (٧٣) و امید عالیشاه (٨١) برای پرسپولیس و سجاد شهباززاده (۴۴) برای استقلال گل‌زنی کردند. ضمن این‌که امید عالیشاه در دقیقه ٨٢ با کارت زرد دوم، از زمین مسابقه اخراج شد. هم‌چنین محسن بنگر، محمد نوری، نیلسون کوریا، مهدی طارمی از پرسپولیس و آندرانیک تیموریان و میلاد فخرالدینی از استقلال بازیکنان اخطاری این بازی بودند.

1

برای این مسابقه استقلال با ترکیب محسن فروزان، امیرحسین صادقی، حنیف عمران‌زاده، میلاد فخرالدینی (3+90- محمدرضا خرسندنیا)، پژمان نوری (٨۶- هرایر مگویان)، امید ابراهیمی، آندرانیک تیموریان، خسرو حیدری، هاشم بیک‌زاده، سجاد شهباززاده و آرش برهانی به میدان رفت و نیلسون کوریا، محسن بنگر، رضا نور‌محمدی، محمدرضا خانزاده، مایکل اومانا، مهرداد کفشگری، رضا حقیقی (۴۵- احمد نورالهی)، محمد نوری، امید عالیشاه، حمید علی‌عسگر (۶٠- مهدی طارمی) و هادی نوروزی (٩۶ – مهدی دغاغله) نفرات تیم پرسپولیس در این بازی بودند.

«برخی از حاشیه‌های داربی ٧٩»

دیدار تیم‌های فوتبال استقلال و پرسپولیس در دقایق ابتدایی با درگیری بازیکنان دو تیم هم‌راه شد. هم‌چنین «امیر قلعه‌نویی» هم به عمل‌کرد داور به شدت اعتراض کرد.

در دقیقه ۶ مسابقه و زمانی‌که یک کرنر به سود استقلال اعلام شد «محسن بنگر» و «آرش برهانی» با هم‌دیگر درگیری لفظی پیدا کردند که بازیکنان دو تیم در این درگیری وساطت کرده و این دو بازیکن را از هم جدا کردند. «نیلسون» و «خان‌زاده» دو بازیکن پرسپولیس بودند که سعی داشتند مهاجم استقلال را آرام کنند.

هواداران استقلال که از ابتدای ورودشان به ورزشگاه برای مرحوم «غلامحسین مظلومی» سنگ تمام گذاشته بودند، در دقایق قبل از شروع دیدار، مظلومی را مورد تشویق قرار داده و برای شادی روحش طلب مغفرت کردند.

بازیکنان تیم‌های استقلال و پرسپولیس حدود ٢٠دقیقه بدن‌های خود را گرم کرده که در این مدت مورد تشویق هواداران خود قرار گرفتند.

«سوشا مکانی» که از قرار نگرفتن در ترکیب پرسپولیس به شدت ناراحت بود، حتا برای مراسم عزاداری غلامحسین مظلومی هم وارد زمین نشد.

2

«کارلوس کی‌روش» به هم‌راه دستیارانش برای تماشای داربی به ورزشگاه آمده بود. سعید مراغه‌چیان، محمد پنجعلی و تنی چند از پیشکسوتان استقلال و پرسپولیس به هم‌راه سعید افجه سخنگوی باشگاه استقلال در جای‌گاه ویژه حضور داشند.

در این مسابقه، این «محمد نوری» کاپیتان تیم پرسپولیس بود که زمین بازی را انتخاب کرد تا پرسپولیسی‌ها از سمت چپ به سمت راست توپ بزنند.

بازیکنان استقلال هنگام ورود به زمین با تیشرت‌هایی وارد زمین شدند که عکس غلامحسین مظلومی بر آن نقش بسته بود، آنها قبل از شروع مسابقه این تیشرت‌ها را درآورده و با پیراهن مشکی بازی را شروع کردند.

«عادل فردوسی‌پور» که مجری برنامه پیش از شروع داربی بود در حضور محسن خلیلی و مهدی پاشازاده مهمانان برنامه خود به حضور پسر حبیب‌اله شیرازی رییس هیات فوتبال استان تهران در کادر برگزاری اشاره کرد و مجددن با کنایه پسر شیرازی را، پسر خوش تیپ معرفی کرد.

در این بازی مهم و پر‌تماشاگر، تیم پرسپولیس اسپانسر روی پیراهن نداشت، اتفاقی که عجیب به نظر می‌رسید.

«قلعه‌نویی، تیموریان و جهانبازی متهم شدند»

هواداران استقلال بعد از شکست ٢ بر یک تیم‌شان در داربی هفتاد و نهم مقابل پرسپولیس به شدت از سرمربی و بازیکنان این تیم انتقاد کردند.

تماشاگران استقلال معتقد بودند «امیر قلعه‌نویی» در نیمه دوم روش اشتباهی را انتخاب کرده و با کاهش شدت حملات این تیم فرصت بردن را به پرسپولیس داده است.

3

هم‌چنین برخی از هواداران استقلال بازیکنان این تیم را متهم به کم‌کاری کرده و چند نفرشان گفتند که «آندرانیک تیموریان» به استقلال خیانت کرده است! گروهی از هواداران استقلال هم تاکید داشتند «بیک‌زاده» به درد بازی در این تیم نمی‌خورد.

بخشی از هواداران استقلال نیز شکست این تیم را به گردن آقای «جهانبازی»، داور مسابقه انداختند.

«پرسپولیس با کمک جهانبازی پیروز داربی شد»

سایت باشگاه استقلال در خبری مدعی شد تیم فوتبال پرسپولیس با کمک داوری فاتح داربی هفتاد و نهم تهران شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در خبر سایت باشگاه استقلال آمده است: دیدار استقلال و پرسپولیس با برتری ٢ بر یک سرخ‌پوشان به پایان رسید. در این دیدار شاگردان «قلعه‌نویی» در حالی‌که موقعیت‌های به مراتب بهتری نسبت به حریف داشتند در نهایت بازی را واگذار کردند.

در این دیدار ابتدا «سجاد شهباززاده» در دقیقه ۴۴ استقلال را پیش انداخت اما گل‌های «محمد نوری» در دقیقه ٧۴ و «امید عالیشاه» در دقیقه ٨١ در نهایت منجر به پیروزی پرسپولیس شد.

4

در این دیدار و در دقیقه ٨٨ «امیرحسین صادقی» یک گل برای استقلال به ثمر رساند اما داور به اشتباه آن را آفساید اعلام کرد تا استقلال ٢ بر یک بازنده شود.

هم‌چنین جهانبازی در نیمه نخست می‌توانست یک پنالتی به سود استقلال اعلام کند که ترجیح داد چنین تصمیمی نگیرد.

«حمله افشار‌زاده به قلعه‌نویی»

مدیر‌عامل باشگاه استقلال از عمل‌کرد این تیم در دیدار برابر پرسپولیس انتقاد کرد و گفت: انتظار ما از استقلال بیشتر بود.

بهرام افشار‌زاده پس از شکست تیم استقلال برابر پرسپولیس در داربی ٧٩ در جمع خبرنگاران با انتقاد از عمل‌کرد استقلال، ضمن بیان مطلب فوق اظهار کرد: ما بازی خوبی انجام ندادیم و انتظارمان از استقلال بیشتر بود.

وی افزود: «امیر قلعه‌نویی» باید در نیمه دوم برنامه را تغییر می‌داد و بازی را با پیروزی پشت‌سر می‌گذاشت. تعجب می‌کنم چرا این اتفاق برای استقلال افتاد.

مدیر عامل باشگاه استقلال در پاسخ به این‌که ایا برنامه‌ای برای تغییر سرمربی استقلال دارید یا خیر؟، تاکید کرد: فعلن سرمربی تغییر نمی‌کند ولی قلعه‌نویی را می‌خواهیم، هر چند او باید در جلسات هیات‌مدیره توضیحات خودش را ارایه دهد.

افشارزاده هم‌چنین در پاسخ به این پرسش که آیا حضور «اسکوچیچ» به جای قلعه‌نویی صحت دارد یا خیر؟، خاطرنشان کرد: خیر حضور ایشان در استقلال صحت ندارد.

5

وی در پاسخ به این سوال که به نظر شما کادر‌فنی یا بازیکنان در شکست برابر پرسپولیس مقصر بوده‌اند؟، یادآور شد: مجموعه استقلال مقصر شکست بود نه یک نفر.

مدیر عامل باشگاه استقلال در پاسخ به این سوال که اگر شما جای قلعه‌نویی بودید بعد از این باخت چه کار می‌کردید؟ تاکید کرد: فعلن که جای قلعه‌نویی نیستم.

افشار‌زاده هم‌چنین در پاسخ به این پرسش که اگر سرمربی استقلال بودید بعد از این باخت استعفا می‌دادید یا خیر؟، با خنده گفت: من محکم به کارم ادامه می‌دادم.

«احتمال محرومیت ٢ ساله برای بازیکنانی که کارت معافیتشان جعلی است»

جانشین منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح از احتمال محرومیت ٢ ساله بازیکنانی که کارت پایان‌خدمت‌شان ابطال شده خبر داد.

«موسی کمالی» مدعی شد نامه‌ای از فدراسیون برای تقسیم بازیکنان مشمول به دست‌شان نرسیده: این‌که می‌گویند فدراسیون به ستاد نامه‌ای مبنی بر اجازه حضور بازیکنان سرباز زده است درست نیست و تا این لحظه نامه‌ای به دست ما نرسیده است و فدراسیون درخواستی برای ادامه فعالیت بازیکنان در تیم‌های نظامی را نداده است.

وی با ذکر این نکته که کار این ستاد بررسی مدارک بوده، گفت: مراجع قضایی در این‌باره تصمیم گرفتند و رای به محرومیت بازیکنان داده‌اند و ستاد نیروی مسلح در این رابطه اقدامی نکرده است.

جانشین منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح در پایان یک خبر بد دیگر هم برای بازیکنان مجرم داشت و اعلام کرد: این‌که اعلام شده احتمال شکسته شدن این حکم وجود دارد به این معنا نبوده که از محرومیت‌شان کم شود، بلکه این محرومیت تا انتهای فصل است و احتمال تمدید این محرومیت برای فصل آینده نیز وجود دارد. استفاده از قید «فعلن» در حکم اعلام شده نیز به همین دلیل است.

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

TAGS: , , , , , , , , , 

۱ Comment

  1. 1

    wh0cd28351 acyclovir tabs Buy Elocon