خبر / رادیو کوچه
در پی حمله برخی از نمایندگان مجلس ایران به «علی مطهری»، نماینده تهران و درگیری فیزیکی پس از درخواست دوباره او برای رفع حصر میرحسین موسوی و کروبی در نطق میاندستور، باعث تعطیلی موقت جلسه علنی مجلس شد.
بنابه گزارش خبرگزاریهای داخل ایران، «علی مطهری» روز یکشنبه، ۲۱ دی، در نطق خود در مجلس، ضمن تاکید بر مواضع پیشیناش خواستار رفع حصر میرحسین موسوی و مهدی کروبی، دو رهبر معترض به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸، شد.
براساس گزارش خبرگزاری «ایلنا»، در حین سخنان آقای مطهری، برخی از نمایندگان مجلس با سردادن شعارهایی چون «مرگ بر منافق» و «مرگ بر فتنهگر» به «سمت آقای مطهری هجوم بردند.» و سعی داشتند آقای مطهری را «از پشت تریبون پایین بکشند» اما او همچنان به نطق خود ادامه داد.
این خبرگزاری از «فتحاله حسینی، نماینده قصر شیرین و عزیر اکبریان، نماینده کرج در مجلس» به عنوان نمایندگانی نام برده که با علی مطهری «درگیر» شدند.
خبرگزاری «فارس» نیز در این رابطه نوشته است که فتحالله حسینی و عزیز اکبریان «که برای دعوت از علی مطهری به منظور پایین آمدن از پشت تریبون رفته بودند، با برخورد شدید فیزیکی از سوی او مواجه شدند.»
بنا بر گزارشها، تعدادی از نمایندگان مجلس از جمله نادر قاضیپور، نماینده ارومیه، صفر نعیمی رز، نماینده آستارا، حسینعلی حاجی دلیگانی، نماینده شاهین شهر و مهدی موسوینژاد نماینده دشتستان، «پای تریبون جمع شدند و با شعار مرگ بر فتنهگر خواهان پایان نطق مطهری بودند.»
براساس گزارش رسانههای خبری ایران، پس از این درگیریها، محمدحسن ابوترابیفرد، نایب رئیس مجلس که اداره جلسه علنی را بر عهده داشت، در میانه صحبتهای آقای مطهری زنگ تعطیلی جلسه علنی مجلس را به صدا درآورد.
همچنین پس از این اتفاقات و تعطیلی موقت جلسه علنی، از خبرنگاران خواسته شدهاست که صحن مجلس را ترک کنند که بنابه گزارش خبرگزاری دولتی ایران، ایرنا، جلسه علنی، پس از ۲۵ دقیقه تنفس، از سرگرفته شد.
«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»
fbqxkfv
p93Kzl zbwiygbxlzdi, [url=http://ijzodatwlnat.com/]ijzodatwlnat[/url], [link=http://gvfzqbqhtwjh.com/]gvfzqbqhtwjh[/link], http://zhyrtxocdyrv.com/
jhcdeil
ojdbs2 rclcifpvkevb, [url=http://zagmbjdzluej.com/]zagmbjdzluej[/url], [link=http://wegyopfzdovv.com/]wegyopfzdovv[/link], http://gwcysdacvzqa.com/