Saturday, 18 July 2015
30 September 2023
حمله انتحاری

«شمار تلفات حمله به فرماندهی پلیس  ولایت لوگر افغانستان به بیست تن رسید»

2015 February 17

خبر / رادیو / کوچه / بخش افغانستان

 

مقام‌های محلی ولایت لوگر می‌گویند که در حمله گروهی مهاجمان انتحاری به ساختمان فرماندهی پلیس این ولایت، دست‌کم بیست پولیس کشته و هشت دیگر آنان زخمی شده‌اند.

«دین محمد درویش»، سخن‌گوی سرپرست ولایت لوگر به  رسانه‌های داخلی افغانستان گفت که در این حمله در نخست یک مهاجم انتحاری مواد منفجره همراه خود را در دروازه ورودی فرماندهی منفجر کرد که راه را برای مهاجمان دیگر باز کرد.

به گفته او، دو مهاجم دیگر مواد منفجره خود را در بازرسی اول و دوم انفجار دادند و مهاجم چهارمی نیز با تیراندازی خود را به سالن غذاخوری، جایی که سربازان جمع شده بودند رساند.

afghan

در این حمله چهار مهاجم انتحاری شرکت داشتند که «دین محمد درویش» می‌گوید، این چهار مهاجم یونیفورم پولیس بر تن داشتند.

در این حمله که درویش می‌گوید در حال حاضر پایان یافته، بیست سرباز پولیس کشته و هشت سرباز دیگر زخمی شده‌اند.

او گفت که وضعیت هشت زخمی دیگر که به بیمارستان انتقال داده شده وخیم است.

گروه طالبان مسوولیت این حمله انتحاری را بر عهده گرفته است.

از اغاز فصل زمستان تاکنون این خونین ترین حمله‌ای است که در این ولایت در افغانستان رخ میدهد.

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , , , ,