Saturday, 18 July 2015
03 June 2023
در رابطه با تفاهم ایران و غرب

«ویدیو / گزیده‌ای از سخنان باراک اوباما در رابطه با تفاهم‌ هسته‌ای با ایران»

2015 April 03

گزارش / رادیو کوچه

 

پس از قرائت متن بیانیه، تفاهم‌نامه میان ایران و کشورهای ۵+١ در غروب روز پنج‌شنبه از سوی «محمدجواد ظریف» وزیر خارجه ایران و «فدریکا موگرینیم مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، «باراک اوباما»، رییس جمهور ایالات متحده آمریکا نیز در یک کفرانس مطبوعاتی در کاخ سفید با «تاریخی» توصیف کردن تفاهم صورت گرفته با ایران، گفت که با این تفاهم، جمهوری اسلامی دیگر امکان ساخت تسلیحات اتمی نخواهد داشت.

«باراک اوباما» با بیان این‌که این یک توافق خوب بود گفت : «اگر این چارچوب به یک توافق جامع و نهایی منجر شود، کشور ما، متحدان ما و جهان ما را امن‌تر خواهد ساخت.»

رییس جمهوری آمریکا ضمن اعلام این مطلب که در حفظ امنیت اسراییل تردید نداریم گفت به همکاری‌های خود با اسراییل ادامه خواهیم داد.

«باراک اوباما» با تاریخی خواندن تفاهم امروز (پنج‌شنبه دوم آوریل) با ایران گفت: به دوران پرزیدنت کندی فکر کنید که اتحاد جماهیر شوروی دشمن به مراتب خطرناکتری برای ما بود و می‌خواست سبک زندگی ما را نابود کند. توافقات ما با شوروی بی‌عیب و نقص نبود اما جهان ما را امن‌تر کرد.»

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Teyn8I9XgQY[/youtube]

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

TAGS: , , , , , , , , , ,