Saturday, 18 July 2015
07 December 2023
زیر یه خم

«از لغو تمامی کلاس‌های رونی کلمن در ایران تا عذرخواهی خادم از پرسپولیسی‌ها»

2015 April 25

مسیب سروندی / رادیو کوچه

 

صبح امروز قرار بود «رونی کلمن» قهرمان بدن‌سازی و پرورش‌اندام جهان یک کلاس آموزشی برای بانوان داشته باشد که این کلاس هم مانند دو کلاس روز گذشته لغو شد و با این حساب او که باید بامداد فردا کشور را ترک کند، بدون برگزاری کلاس آموزشی خواهد رفت، هم‌چنین «امیررضا خادم» در ابراز‌نظری تازه خود را مقصر اتفاقات پرسپولیس دانسته و از هواداران عذرخواهی کرده است. شنونده برنامه زیر یه خم باشید.

فایل صوتی را از اینجا بشنوید

 

فایل را از این جا دانلود کنید

«تمامی کلاس‌های رونی کلمن در ایران لغو شد»

«رونی کلمن» قهرمان هشت دوره مسابقات مستر المپیا دو روز قبل به ایران آمد و قرار بود چهار کلاس آموزشی را طی دو روز در دانشکده تربیت‌بدنی دانشگاه تهران برگزار کند که دو کلاس روز اول لغو شد و رایزنی‌های زیادی انجام شد تا کلاس روز دوم برگزارشود که این رایزنی‌ها جواب نداد و کلاس روز دوم هم لغو شد.

حال با این حساب کلمن که باید بامداد فردا کشور را ترک کند، بدون برگزاری کلاس آموزشی خواهد رفت.

«امیر‌رضا خادم: در اتفاقات و مشکلات باشگاه پرسپولیس مقصرم»

معاون امور مجلس و هماهنگی استان‌های وزارت ورزش و جوانان ایران گفت: در به وجود آمدن اتفاقات و مشکلات باشگاه پرسپولیس به خصوص در یک سال اخیر خود را مقصر می‌دانم.

به گزارش ایرنا، «امیر‌رضا خادم» عصر پنج‌شنبه در گفت‌و‌گو با خبرنگاران در گرگان با بیان این‌که من تنها مسوولیت اجرایی دارم و تصمیم‌گیری برعهده مجموعه دیگری است، افزود: از این‌که من در این مساله تقصیر دارم شانه خالی نمی‌کنم و تلاش می‌کنم برای حل مشکلات دو باشگاه بزرگ کشور به خصوص پرسپولیس قدم‌های خوبی بردارم.

amirkhadem

 

 

وی در پاسخ به پرسشی در خصوص مشکلات پیش آمده برای باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس و باخت‌های اخیر تیم فوتبال پرسپولیس تهران و این‌که گفته می‌شود وی در اتفاقات اخیر نقش داشته است، گفت: متاسفانه پرسپولیس در ابتدای فصل خوب بسته نشد لذا نتایج خوبی نگرفت و تیم را به حاشیه برد.

خادم یادآور شد: زمانی‌که پرسپولیس وارد حاشیه شد همه سعی کردند مشکلات را به گردن دیگری بیندازند، اما به شخصه از این اتفاقاتی که در یک سال گذشته رخ داده متاسفم و خود را در این اتفاقات مقصر می‌دانم.

«سجادی: رضازاده برای حضور در انتخابات وزنه‌برداری باید تا یک‌شنبه استعفا کند»

معاون ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان تاکید کرد که در سال جاری تمام تلاش وزارت ورزش با هم‌کاری کمیته ملی المپیک کسب سهمیه و موفقیت در رقابت‌های المپیک ٢٠١۶است.

به گزارش ایسنا، «نصراله سجادی» درباره وضعیت این روزهای ورزش کشور اظهار کرد: امسال سالی است که برای المپیک و پارالمپیک تلاش می‌کنیم. بیست و هفت رشته در برنامه بازی‌های المپیک ٢٠١۶است، اما ما در همه رشته‌ها نمی‌توانیم شرکت کنیم. 4 ماه قبل از پایان سال ٩٣با فدراسیون‌ها برنامه داشتیم و به صورت ویژه با فدراسیون‌های درگیر زیر‌نظر گرفتیم و برنامه ویژه فراهم کردیم.

وی در ادامه تاکید کرد: انتخابات فدراسیون وزنه‌برداری نیز هفتم اردیبهشت برگزار خواهد شد. قانونی وجود دارد و من نمی‌توانم آن را تفسیر کنم. اعضای شوراهای اسلامی نمی‌توانند دو شغل داشته باشند. آقایان «دنیامالی» و «ساعی» نیز این شرایط را داشتند و ما قانون را اعلام کردیم. حتا یکی از دوستان شکایت کرد که نتیجه نگرفت.

rezazadeh

سجادی افزود: فکر می‌کنم سه یا چهار بار از سال گذشته سازمان بازرسی کشور تذکر خاص به همین موضوع داده و اخیرن این تذکر را به ما نیز داده است. آقای «رضازاده» به عنوان قهرمان المپیک و جهان با من صحبت کرد. گفتم اگر قرار است دوشنبه در مجمع حاضر باشید استعفای ثبت شده در شورا را با خود هم‌راه داشته باشد. اعلام کردیم تا یک‌شنبه باید استعفا بدهد. خودش اعلام کرده دوست دارد در فدراسیون باشد اما نمی‌خواهد به آرای خود در شورای شهر نیز پشت کند.

«انتقاد دادکان از وزارت ورزش و کفاشیان، به واله کی‌روش را نمی‌خواهند»

«محمد دادکان» رییس پیشین فدراسیون فوتبال یک‌بار دیگر وزارت ورزش و ارکان تصمیم‌گیر برای ورزش کشور را برای ضعفشان به باد انتقاد گرفت.

محمد دادکان در گفت‌و‌گو با سایت برنامه ٩٠با انتقاد از شیوه واگذاری استقلال و پرسپولیس و انتقاد از مسوولان وزارت ورزش به این نکته پرداخت که قرار نیست به پرسپولیس بیاید مدیر بشود. او خیلی صریح از وزارت ورزش انتقاد کرد و علی کفاشیان را هم متهم کرد که برابر فشارهای وزارت ورزش تن به ذلت داده است.

او با پذیرش پیشنهادهای وزارت ورزش برای پست‌های نایب‌رییسی و دبیر‌کلی فدراسیون از کسانی گذشته که او را به ریاست فدراسیون رساندند و خودش برای ماندن، رفقایش را فروخته است. بخشی از حرف‌های دادکان درباره کفاشیان و کارلوس کی‌روش را در ادامه می‌خوانید: امثال نبی و آیت‌الهی چون خودشان شرایط احراز را ندارند، می‌گویند حالا من بروم یک کاری کنم و به یکی دیگر رای بدهم و کاری کنم که او هم من را بیاورد.

dadkan

شما نایب‌رییسی که تلاش کرد شما رای بیاوری گذاشتی کنار و نایب‌رییسی که خودت نمی‌خواستی آوردی، بعد هم می‌گویی استقلال فدراسیون؟ دبیر‌فدراسیون را شما آوردی؟ نایب‌رییس خانم‌ها را شما آوردی؟ الان هم همه اینهایی که راجع به آقای کی‌روش می‌گویند سفت از طرف من بنویس، همه دروغ است. جنگ زرگری بین وزارت و فدراسیون است. هیچ کدامشان کی‌روش را نمی‌خواهند. به وله کی‌روش را نمی‌خواهند. دیگه بالاتر از وله هست؟

«خاکپور بدون مدرک مربیگری معتبر روی نیمکت تیم امید نشست»

در حالی‌که تا رقابت‌های مقدماتی المپیک ریو در قطر هشت ماهی فرصت وجود دارد، اما یک اتفاق عجیب در تیم‌ملی امید باعث نگرانی‌هایی شده است.

به گزارش وب‌سایت رسمی برنامه نود، در حالی‌که در روزهای نوروزی و تعطیلات رسانه‌ها، تیم‌ملی امید در بازی‌های مرحله مقدماتی در ورزشگاه آزادی بازی می‌کرد، کسی نمی‌دانست «محمد خاکپور» چطور روی نیمکت تیم‌ملی نشسته بود.

در چند روز مانده به شروع بازی‌ها کنفدراسیون فوتبال آسیا در نامه‌ای به فدراسیون فوتبال اعلام می‌کند که محمد خاکپور حق نشستن روی نیمکت تیم‌ملی امید را ندارد، چرا که او مدرک مربیگری A کنفدراسیون فوتبال آسیا را ندارد و به همین دلیل نمی‌تواند روی نیمکت تیم‌ملی امید بنشیند.

khakpor

این نامه به تیم‌ملی امید شوک وارد می‌کند و فدراسیون برای حل مساله وارد مذاکره و رایزنی با ای اف سی می‌شود و آن‌طور که دکتر «احسانی» رییس کمیته آموزش فدراسیون فوتبال به سایت نود می‌گوید فدراسیون به ای اف سی تعهد می‌دهد که خاکپور تا شروع مسابقات مرحله نهایی در قطر، در دوره A شرکت کند و البته کمیته آموزش هیچ تعهدی در این‌باره نداده است.

«خیز علاقمندان بوکس دنیا برای خرید بلیت‌های گران‌قیمت‌ترین مسابقه تاریخ»

کمتر از ٩ روز دیگر گران‌قیمت‌ترین مسابقه بوکس تاریخ بین «مانی پاکیائو» و «فلوید می‌ودر» در لاس‌وگاس برگزار می‌شود.

پس از هفته‌ها جنجال بلیط فروشی از ساعت هشت صبح فردا به وقت محلی آغاز می‌شود هر چند که تنها هزار بلیط با قیمت بین هزار و پانصد تا هفت هزار و پانصد دلار (ارزان‌ترین بلیت‌های مسابقه) در این مرحله به فروش خواهد رسید.

می‌ودر تا کنون در تمامی چهل و هفت مسابقه‌اش به پیروزی رسیده اما پاکیائو ۵ بار شکست خورده و پنجاه و هفت پیروزی و دو تساوی داشته است. می‌ودر وعده داده پس از این مسابقه تنها در یک مسابقه دیگر شرکت می‌کند و قصد دارد امسال بازنشسته شود.

pakiao

سالن ام جی ام گراند  شهر لاس‌وگاس گنجایش شانزده هزار و پانصد تماشاگر را دارد ولی باقی بلیط‌ها بین مدیران برنامه دو بوکسور و پخش کنندگان تلویزیونی تقسیم شده است .

گفته می‌شود حداقل قیمت بلیت‌های دور رینگ ده هزار دلار خواهد بود و در بازار سیاه می‌تواند تا دویست هزار دلار خرید و فروش شوند. درآمد کل این مسابقه بیش از نیم میلیارد دلار تخمین زده شده که سهم پاکیائو صد و بیست میلیون دلار و سهم می‌ودر دست کم صد و هشتاد میلیون دلار است .

«ریوالدو بعد از بازی در کنار رضا عطاران چه گفت»

«ریوالدو» ستاره برزیلی دنیاى فوتبال می‌گوید برای دومین بار توسط ایرانی‌ها سورپرایز شده است.

ریوالدو ستاره برزیلی که برای بازی در آخرین ساخته «منوچهر هادی»، «آی ام نات سالوادور» به هم‌راه گروهش در برزیل حضور دارد برای یکی از سکانس‌های کوتاه از فیلمش «رضا عطاران» را رو‌در‌روی ستاره برزیلی سرشناس فوتبال دنیا یعنی ریوالدو قرار داد.

ataran

این فیلم درست در روزهایی ساخته می‌شود که هم‌زمان است با جشن تولد ریوالدو است.  روزنامه گل در این‌باره نوشت، بازیکن برزیلی بعد از حضور در این فیلم متوجه شد که برایش جشن تولد گرفته‌اند و گفت: برای دومین بار ایرانی‌ها سورپرایزم کردند. بار اول با صد هزار نفری که برای بازی تیم پرسپولیس و تیم ما یعنی بنیادکار به ورزشگاه آزادی آمده بودند و البته این‌بار با این جشن تولدی که برایم گرفتند.

«کلمن: با مواد نیروزا مبارزه می‌کنم»

قهرمان پرورش‌اندام دنیا می‌گوید: بعد از ورود به ایران برخورد خوبی با من شد و از سفر به ایران بسیار خوشحال هستم.

«رونی کلمن» قهرمان 8 دوره پیاپی مسابقات مستر المپیا معتبرترین رقابت‌های پرورش‌اندام در سطح دنیا پس از ورود به ایران عنوان کرد: از حضور در ایران بسیار خوشحالم. طرفداران خوبی در رشته پرورش اندام در ایران دیدم که برخورد خوب هم با من در این‌جا شده و در واقع پرورش اندام ایران در سطح دنیا مطرح است.

او در پاسخ به این سوال که به عنوان یک قهرمان الگوی بسیاری از ورزشکاران و جوانان است، افزود: من برای این مدال‌ها تلاش زیادی کردم. هر چه داشتم را در این راه گذاشتم. سال‌ها طول کشید و اشتباهات زیادی هم داشتم. خیلی وقت‌ها گرسنگی کشیدم و خودم را قربانی کردم. هر روز هفته تمرکزم روی ورزش بود. سعی کردم بهترین حالت خودم را داشته باشم. هر کاری که برای شماره یک بودن لازم بود را انجام دادم. در واقع خیلی سخت کار کردم و فداکاری داشتم تا خودم را تشویق کنم.

وی در ادامه گفت: مهم‌ترین نکته در هر ورزشی به خصوص بدن‌سازی این است که باید عاشق آن رشته باشید. من واقعن عاشق بدن‌سازی بودم. در اداره پلیس کار می‌کردم و تمرکز خود را هم روی ورزشم داشتم. من با اشتیاق ادامه دادم و تمام این‌ها موجب شد به بالاترین مقام برسم. در واقع قهرمانی تلاش و صبر می‌خواهد.

kolman1

قهرمان پرورش اندام دنیا تصریح کرد: مهم‌ترین نکته دانش است. در واقع دانش قدرت ما در ورزش محسوب می‌شود. افراد زیادی اطراف من بودند که با کمک دانش آنها توانستم شماره یک دنیا شوم. در کنار اشتیاق و خواستن، دانش نقش اول در موفقیت دارد.

او افزود: از خوش شانسی من بود که افراد خوب را در کنارم داشتم تا نکات منفی را از من دور کنند، اما برخی اوقات افرادی هم بودند که با گوش دادن به آنها در من تغییر ایجاد می‌کردند. با این حال با توصیه افراد درست‌کار راه درست را پیدا کردم.

کلمن در خصوص استفاده از داروهای ممنوعه در رشته بدن‌سازی و پرورش اندام تاکید کرد: در مورد سلامتی اگر نمی‌دانید دنبال چه کاری هستید نباید ادامه دهید. من در این مدت و در طول سال چکاب سلامتی انجام  می‌دادم تا بدانم بدنم در چه شرایطی است. افراد دست‌کار من را در مسیر درست هدایت کردند. ممکن است در صورت آگاهی نداشتن، اشتباه هدایت شوید که این راه نادرست منجر به مرگ می‌شود.

وی افزود: اگر کارم درست نبود 8 بار پی‌در‌پی قهرمان جهان نمی‌شدم. چکاب سلامتی، تغذیه و آزمایش گرفتن از تمام اعضای بدنم موجب شد که مطمئن پیش بروم و خوش‌بختانه موفق باشم.

او با اشاره به داشتن اعتقادات مذهبی خود و خانواده‌اش، گفت: من تحت‌تاثیر مسایل مذهبی هستم چون پدر و مادرم آن را در خانواده مورد توجه قرار دادند. ما همیشه با هم بودیم و هر یک‌شنبه به کلیسا می‌رفتیم و خیلی زیاد دعا می‌خواندیم. من از کتاب مقدس اطلاعات زیادی به دست آوردم و به در کنار خانواده بودن اعتقاد زیادی دارم چون می‌دانم خداوند همیشه پشتیبان ما است.

kolman2

این قهرمان بدن‌سازی عنوان کرد: در صورت نداشتن افراد مناسب به ورزش ورود نمی‌کنم. عشق باعت می‌شود که ورزش برای من سرگرمی هم باشد.

کلمن با توصیه به جوانان برای ورزش قهرمانی گفت: همیشه به جوانان توصیه می‌کنم به کاری که انجام می‌دهید اعتقاد داشته باشید و مسیر درست را پیدا کنید. خداوند برای هر کسی در زمین هدفی تعیین کرده که باید آن را بیابید و به واقعیت تبدیل کنید.

وی در خصوص مافیای داروهای ممنوعه و درآمدزایی برخی افراد در دنیا در این ارتباط یادآور شد: همیشه مردم را متوجه می‌کردم که داروی اضافه مصرف نکنید. من برای پلیس کار می‌کنم و با مصرف دارو در مدارس مبارزه می‌کردم. در مورد ضرر و زیان داروها در مدارس به دانش آموزان هشدار می‌دادیم که به سمت آن نروند چون این داروها چیزی به سلامتی و ورزش اضافه نمی‌کند. باید تمام وقت برای ورزش و رسیدن به قهرمانی تلاش کنید. من یک یا دو بار هر هفته در مدارس هستم و تلاش می‌کنم هر آن‌چه که از دستم بر می‌آید برای جوانان انجام دهم.

«رای‌گیری مجدد برای انتخاب میزبان جام‌جهانی ۲۰۲۲»

قانون‌گذاران قاره سبز از فدراسیون جهانی فوتبال درخواست کرده‌اند که برای انتخاب میزبان جام‌جهانی ۲۰۲۲ یک‌بار دیگر رای‌گیری انجام دهد.

به گزارش تسنیم، شورای اروپا از فدارسیون جهانی فوتبال (فیفا) درخواست کرده است که در تصمیم خود برای اعطای میزبانی جام‌جهانی ٢٠٢٢ به قطر تجدیدنظر به عمل آورد.

شورای اروپا که مجمعی پارلمانی متشکل از ۴٧ کشور عضو اتحادیه اروپاست به تصویب قطع‌نامه‌ای رای اعتماد داده است که در آن از فیفا درخواست شده برای برگزاری یک رای‌گیری تازه جهت معرفی میزبانی جدید برای جام‌جهانی ٢٠٢٢ اقدام به عمل آورد.

درخواست شورای اروپا از فیفا لازم‌الاجرا نیست، اما بار دیگر توجه دنیا به سمت جنجالی معطوف کرد که با متهم شدن فدراسیون جهانی فوتبال برای دریافت باج از قطری‌ها برای کسب امتیاز میزبانی به راه افتاد.

fifa

در واکنش به قطع‌نامه صادر شده در شورای اروپا در خصوص جام‌جهانی ٢٠٢٢، فیفا بیانیه‌ای منتشر کرده که در آن آمده است: ما به این نتیجه رسیده‌ایم که هیچ اجباری برای کمیته اجرایی فیفا جهت لغو امتیازات میزبانی از جام‌‌های جهانی ٢٠١٨ و ٢٠٢٢ وجود ندارد.

علاوه بر موضوع اعطای پر حرف‌و‌حدیث امتیاز میزبانی جام‌جهانی ٢٠٢٢، کشته شدن چندین نفر از کارگران ساختمانی مشغول به کار در پروژه‌های ساخت ورزشگاه‌ها سبب شده است که نگاه‌ها به میزبانی قطری‌ها منفی باشد و تا جای ممکن جهت لغو این امتیاز تلاش به عمل آورند.

«حمایت کامرون از فوتبالیست‌های هم‌جنس‌گرا»

«دیوید کامرون» نخست‌وزیر انگلیس حمایت خود را از فوتبالیست‌های هم‌جنس‌گرا اعلام کرد.

kameron

به گزارش خبرنگاران، در پی ایجاد کمپین حمایتی هم‌جنس‌گرایان انگلیس، دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس واکنش نشان داد و حمایت صد در صد خود را از این افراد اعلام کرد.

وی اعلام کرد: هم‌جنس‌گرایان باید مجوز ورود به عرصه‌های فوتبالی را پیدا کنند و این گرایش جنسی را به صورت آشکار اعلام کنند.

مطالب مرتبط

دستور روحانی به شورای امنیت کشور برای موضوع پخش تلویزیونی فوتبال

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

TAGS: , , , , , ,