Saturday, 18 July 2015
27 September 2023
روزنامه‌نگار سرشناس آمریکایی فاش کرد

«آمریکا در مورد قتل اسامه بن لادن دروغ گفته است»

2015 May 12

گزارش / رادیو کوچه

ترجمه – علی‌اصغر فریدی – منبع: KNN

 

«سیمور هرش»، روزنامه‌نگار سرشناس آمریکایی و صاحب جایزه پولیترز در مقاله‌ای، دولت آمریکا را به دروغ‌گویی و دادن اطلاعات غلط در رابطه با نحوه قتل اسامه بن لادن، رهبر القاعده متهم کرده است.

«سیمور هرش»، در مقاله‌ای در وب‌سایت «لندن ریوویو باکس» نوشته‌است که ادعای دولت آمریکا که همه کار بدون آگاهی پاکستان انجام گرفته دروغ است و «اسامه بن لادن» در سال ٢٠١١ در حین فرار کشته نشده بلکه وی از سال ٢٠٠۶ از سوی دستگاه امنیتی پاکستان در بازداشت بوده و یکی از مقامات امنیتی پاکستان در مقابل ٢۵ میلیون دلار محل اختفا و نگهداری «اسامه بن لادن» را به سیا سازمان اطلاعات آمریکا، داده بود.

Seymour_Hersh-IPS

آمریکا در آن هنگام اعلام کرده بود که کشف مخفیگاه «بن لادن» در پی یک عملیات تحت فرماندهی آمریکا و از سوی سازمان اطلاعات این کشور صورت گرفته و دولت پاکستان در جریان این عملیات نبوده است.

این روزنامه‌نگار سرشناس آمریکایی در مقاله‌ خود نوشته‌است که داستان کشتن بن‌لادن از سوی آمریکایی‌ها، بیشتر قصه‌پردازی است و انگار لوییس کارول، نویسنده‌ی داستان آلیس در سرزمین عجایب آن‌را نوشته باشد.

«سیمور هرش» در این مقاله همچنین نوشته است که رییس پیشین سازمان اطلاعات پاکستان که یک ژنرال بازنشسته است، نخستین بار در فوریه‌ی ۲۰۱۵ این مساله را عنوان کرد که امکان دانستن محل بن‌لادن از سوی مقام‌های امنیتی پاکستانی بسیار بیش‌تر از ندانستن‌ آن بود و او را برای روز مبادا و امتیاز گرفتن نگه داشته بودند.

وی همچنین به نقل از یکی از کارمندان بازنشسته سازمان اطلاعات آمریکا نوشته است، داستان کشته شدن «اسامه بن لادن» از طریق جنگ و درگیری صحت ندارد و «بن لادن» با ما درگیر نشد.

situtation-room

آقای «هرش»، با بیان این‌که آمریکا خواهان دستگیری «بن لادن نبوده» و قصد نداشته که وی را زنده دستگیر کند، گفته است، پس از آن‌که نیروهای امنیتی و اطلاعاتی پاکستان منطقه محل اختفای «بن لادن» را ترک کردند، نیروهای آمریکایی وی را از بالا مورد هدف قرار دادند و پس از اصابت گلوله به سر «بن لادن» وی کشته شد.

این روزنامه‌نگار آمریکایی در مقاله خود نوشته است، که جنازه «اسامه بن لادن» بر خلاف آنچه که دولت آمریکا می‌گوید به دریا انداخته نشده بلکه آن‌ها جنازه را در گونی گذاشتند و توسط یک هلی‌کوپتر از ارتفاع زیاد، جنازه را بر فراز کوه‌های هندوکش به بیرون پرتاب کردند.

«سیمور هرش» که ۷۸ سال دارد در سال ۱۹۶۹، قتل عام ۵٠٠ نفر از ساکنان روستای «می لی» در ویتنام را توسط ارتش آمریکا فاش کرد که در سال ١٩٧٠ جایزه پولیتزر را برای وی به ارمغان آورد.

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , , , , , , ,