Saturday, 18 July 2015
30 September 2023
از سوی نیروهای امنیتی فرانسه

«دستگیری چهار نفر به ظن حمله تروریستی به یک پایگاه نظامی فرانسه»

2015 July 16

خبر / رادیو کوچه

 

نیروهای امنیتی فرانسه روز پنج‌شنبه شانزدهم ژوئیه، چهار نفر را که مظنون به برنامه‌ریزی برای حمله به پایگاه‌های نظامی این کشور بودند، دستگیر کردند.

بنابه گزارش‌ها، این چهار فرد دستگیر شده که ۱۶ تا ۲۳ ساله هستند، با اسلام‌گرایان افراطی زندانی در این کشور، ارتباط داشتند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، برنار کازنوو، وزیر کشور فرانسه گفته است، این دستگیر شدگان که هم‌اکنون تحت بازجویی سرویس اطلاعات فرانسه قرار دارند، قصد داشتند یکی از مقامات ارشد نظامی فرانسه را در اوایل سال آینده میلادی بربایند و سپس وی را سر ببرند.

bernarkazeno

پلیس این افراد را در مکان‌های مختلف فرانسه از جمله «بوژ دو رون» در نزدیکی شهر مارسی، «ایولین» در نزدیکی شهر پاریس و منطقه‌ای در نزدیکی شهر لیون دستگیر کرده است.

وزیر کشور فرانسه همچنین گفته است: «عامل اصلی این برنامه‌ریزیها پس از فعالیت در رسانه‌های اجتماعی و برقراری ارتباط با جهادگرایان فرانسوی که هم اکنون در زندان به‌سر می‌برند، شناسایی شد. او همچنین برای مقامات فردی شناخته شده بود زیرا قصد سفر به سوریه را داشت.»

خبر دستگیری طراحان این حمله تروریستی ۲۰ روز پس از آن منتشر می‌شود که فردی با حمله به یک کارخانه در نزدیکی شهر لیون تلاش کرد این محل را منفجر کند. بعدا سر بریده یک شهروند فرانسه نیز در همین محل یافت شد.

پیش از آن نیز در ماه ژانویه مهاجمان اسلام‌گرا به دفتر نشریه فکاهی شارلی ابدو در پاریس و یک فروشگاه یهودی در همین شهر حمله کرده و ۱۷ نفر را کشتند، که از آن زمان تاکنون کشور فرانسه در وضعیت فوق‌العاده و اضطراری به سر می‌برد.

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , ,