خبر / رادیو کوچه
به دلیل وجود یک موش در قسمت زنانه مسجدی در کازابلانکا، در شب قدر و ترس زنان حاضر در آنجا، در حین تلاش برای فرار به دلیل زمین خوردن و زیر دست و پا ماندن، ٨١ نفر زخمی شدند.
خبرگزاری دولتی مراکش، روز پنجشنبه شانزدهم ژوئیه، گزارش داده است، در قسمت زنانه مسجد بزرگ «حسن ثانی» در شهر کازابلانکا، پایتخت مراکش، به وقت افطار در شب قدر جمعیت در آن موج میزد، ناگهان زنی موشی را دید و شروع به فریاد زدن و تلاش برای فرار کرد. بقیهی نمازگزاران هم در بخش زنانه هراسان و فریادزنان تلاش کردند که فرار کنند.
بنابه این گزارش، در این همهمه جمعی، عدهی زیادی زمین خوردند و زیر هجوم جمعیت ترسان دست و پا و استخوان و سرهای عدهای شکست. از قسمت مردانه مسجد هم عدهای برای کمک وارد این بخش شدند و آنها هم مجروح شدند.
به گزارش خبرگزاری دولتی مراکش، مقامات بیمارستان اعلام کردند دستکم ۸۱ نفر در این هراس جمعی از موش، زخمی شدند.
در این میان یکی از مجروحین زنی است که هفت ماهه باردار است و هر دو پایش در این حادثه شکست. هنوز بیش از ۷۰ تن از مجروحان در بیمارستان بستریاند و مرخص نشدهاند.
«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»
کلید محافظ جان
چه جالب
http://www.albion2017.portfoliobox.net/albiononlinewillbeunveiledalbiongoldonsale
Nobody can do a better job than you.
http://www.pokemonbux.com
I mean it!