Saturday, 18 July 2015
10 December 2023
مدیر کل هیت تطبیق مصوبات دولت با قوانین کشور:

«صد و ده مصوبه دولت غیرقانونی است»

2010 May 16

هیت تطبیق مصوبات دولت با قوانین کشور، یک‌صد و ده مصوبه دولت محود احمدی‌نژاد را مغایر با قانون اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مجلس، علیرضا اسلامی مدیر کل هیت تطبیق مصوبات دولت با قوانین کشور با اعلام این خبر افزود: «از ابتدای فعالیت مجلس هشتم ۱۴۰۰ مصوبه دولت مورد بررسی قرار گرفته که حدود ۱۱۰ مصوبه مغایر با قوانین شناخته شده و به دولت هم اعلام شده است.»

وی افزود: «بر اساس قوانین، دولت موظف است از نظرات این هیات تبعیت کند و دیوان عدالت اداری هم حق رسیدگی ندارد.»

آقای اسلامی در ادامه تصریح کرد:  «مصوبات دولت، در جلسات هیات بررسی می‌شود و اگر مغایر قوانین باشد، به دولت اطلاع داده می‌شود و دولت ظرف ده روز فرصت دارد به مجلس پاسخ دهد. اما اگر دولت پاسخی ندهد یا پاسخ قانع کننده نباشد، با اطلاع و امضای رییس مجلس، رای قطعی صادر می‌شود.»

وی با اشاره به انتشار رای قطعی در «روزنامه رسمی» تاکید کرد که دولت باید ظرف یک هفته مصوبه مغایر قانون یا بخشی که مغایرت قانونی دارد را متوقف کرده و جلوی اجرای آن را بگیرد.

به گفته‌ی آقای اسلامی «این هیت ابزار مناسبی برای کنترل دولت و مصوبات آن است چرا که از ۲۸ نماینده مجلس، حقوق‌دان و کارشناس تشکیل شده و زیر نظر مستقیم رییس مجلس فعالیت می‌کند.»

گفتنی است هیت تطبیق مصوبات دولت با قوانین کشور متشکل  از ۲۸ نماینده مجلس، حقوق‌دان و کارشناس است که زیر نظر مستقیم رییس مجلس فعالیت می‌کند.

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , ,