Saturday, 18 July 2015
23 March 2023
در اولين سالروز درگذشت خسرو شكيبايي

«ساکنین صحرای سکوت» با حضور هنرمندان به نمایش درآمد

2009 July 21

20090721_news.culture_shakibaeeدر اولین سال‌روز درگذشت خسرو شکیبایی روز گذشته 28 تیر ماه مستند «ساکنین صحرای سکوت» به نمایش در آمد.

به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در این برنامه که تنها به نمایش فیلم اختصاص داشت و در پردیس سینمایی ملت برپا بود، علاوه بر خانواده شکیبایی،جمشید مشایخی، مجید جعفری، حسین خانی‌بیک، داریوش اسدزاده، تورج نصر، مهرانه مهین‌ترابی، زیبا بروفه، الیزابت امینی، جلال الدین معیریان، بیژن بیرنگ، مهران رسام، مهرداد صدیقیان، اکرم محمدی، بهزاد خداویسی، رضا بنفشه خواه و مسعود فروتن حضور داشتند.

پوریا شکیبایی فرزند این هنرمند فقید در گفتگو با ایسنا با بیان اینکه برنامه دیگری قرار نیست، برگزار شود گفت: تنها خودمان برنامه مختصری را بر سر مزار پدرم خواهیم داشت.

در مستند « ساکنین صحرای‌سکوت» به‌کارگردانی امیر مهرتاش مهدوی که به مدت 90 دقیقه پخش شد؛ جمعی از هنرمندان از همکاریشان با خسرو شکیبایی سخن گفتند و صحنه‌هایی از فیلم‌های این هنرمند فقید به نمایش درآمد.

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|