خبر / رادیو کوچه
بر اساس گزارشهای رسیده روز گذشته سهشنبه «مجید توکلی» فعال دانشجویی در زندان دچار خونریزی شدید معده شده است. بر اساس همین گزارش مسوولان، وی را تاکنون بهبیمارستان منتقل نکردند و بر همین اساس وضعیت سلامتی وی وخیم است.
بنا بهاطلاع گزارشگران هرانا، آقای توکلی که بهتازگی بهبند 350 زندان اوین که فاقد هرگونه امکانات پزشکی است، منتقل شده بر اثر سرفههای شدید و عدم رسیدگی پزشکی دچار خونریزی شده است. علی توکلی، در مصاحبهی کوتاهی با گزارشگر هرانا، حال برادر خود را بسیار وخیم گزارش کرده و مشکل وی را مربوط بهبیماری ریهای که بهدلیل شرایط سخت زندان و خصوصن اعتصاب غذا در سلول انفرادی 240 بهآن مبتلا شده بود، عنوان کرده است.
بهنظر میرسد تشدید بیماری وی در اثر عملیات ساختمانی و ازدحام بیش از حد زندانیان در بند 350 – خوابیدن در راهروها و کریدور – بهوجود آمده است. وضعیت نامناسب بهداشتی، عدم درمان مناسب و بهموقع، بیکیفیت بودن غداهای این بند، قطع گاز و آب برای مدتی محبوسان را دچار مشکلات جدی کرده است.
گفتنی است در هفته گذشته اخباری مبنی بر بیگاری زندانیان محبوس در بند 350، بهدلیل ساخت و ساز در درون زندان از سوی خبرگزاریهای مختلف منتشر شده است. مجید توکلی، دانشجوی کشتیسازی دانشگاه پلی تکنیک تهران از 16 آذر ماه سال گذشته تاکنون در زندان بهسر میبرد و با حکم سنگین هشت و نیم سال حبس تعزیری مواجه است.
«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»