آنچه در این بخش میآید فقط انتخابی از رادیو کوچه در بین رسانهها است و این رادیو دخل و تصرفی در آن ندارد.
مهدی اقبال کریمیان، عضو حزب مشارکت که از سوی دادگاه انقلاب بهاتهام اقدام علیه امنیت ملی از طریق اقدام تبلیغی علیه نظام، اجتماع و تبانی برای ایجاد اغتشاش و توهین به رهبری بهچهار سال زندان محکوم شده است در نامهای نسبت بهتغییر موضع حاکمیت در قبال روابط خود با دولت روسیه و عدم تغییر رفتار نسبت بهزندانیانی که در اعتراض بهسیاستهای دولت روسیه بازداشت و محاکمه شدهاند اعتراض نموده است.
به گزارش هرانا، در این رابطه لازم بهتوضیح است، یکی از مصداقهایی که دادگاه به آن در خصوص اتهامات منتسبه به وی استناد نموده بود شعارنویسی آقای اقبال بر روی دیوار سفارت روسیه بوده است، بطوریکه قاضی صلواتی در زمان دفاع آقای اقبال از خود در خصوص نوشتن شعار مرگ بر روسیه بر دیوار این سفارت بهوی اعلام داشت که «شما بهروسیه بعنوان شریک استراتژیک ما توهین کردهاید و این جرمی مشخص و دارای مجازات است». متن نامه آقای اقبال کریمیان با عنوان «از مرگ بر روسیه تا مرگ بر روسیه» که بهخبرگزاری حقوق بشر ایران (هرانا) ارسال شده است بهقرار زیر است:
از حدود یکی، دو ماه قبل که یک روحانی در تلویزیون شعار مرگ بر روسیه را حق دانست تا یکی، دو روز پیش که شنیدم وزارت اطلاعات خواستار کاهش یا قطع روابط با روسیه شده است مدام بهاین فکر میکردم که آیا بازجو و قاضی پروندهام نیز در جریان این موضعگیریها هستند یا خیر؟
آخر فقط چند ماه زودتر از آنان همانطور مقام رهبری اخیرن اظهار داشتهاند که گاهی تودههای عادی مردم بهتر از خواص مسایل را میفهمند. من هم بهعنوان بخشی از این توده مردم هستم که این روسیه را شناختم و روی دیوار سفارت آن نوشتم «مرگ بر روسیه». آنوقت فکر میکردم من نیز به اندازه آنان که بدون مجوز و بهطور خودجوش جلوی سفارتخانهها جمع میشوند و شعار میدهند و سنگ و بطری بهسفارت پرت میکنند، حق دارم علیه یک سفارت متعلق بهکشوری با سابقه سرشار از تجاوز و خیانت بهکشورم اقدام کنم و روی دیوارش بنویسم :مرگ بر روسیه.
حال آنکه سهم آن برادرانم در حمله بهآن سفارتخانهها، تجلیل و کیک و ساندیس بود و سهم من انفرادی و بازجویی و حبس شده است و حالا سوال اینجاست که آیا مقامات مسوولی که اخیرن به شناختی مشابه از من عامی بهروسیه رسیدهاند بهاین بخش از عناوین اتهامی من نگاه جدید خواهند افکند ؟ تا کنون که بهخاطر روسیه با من شهروند ایرانی مسلمان جمهوری اسلامی سیاست کاهش رابطه و تنبیه را انتخاب کردند آیا بهاندازه رابطه گذشتهشان با روسیه بهفکر ترمیم ارتباطشان با من ایرانی مسلمان هستند؟
«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»