Saturday, 18 July 2015
02 April 2023

«در مهرو آبان احتمال افزایش شیوع آنفلوانزای نوع A »

2009 September 08

معاون سلامت وزارت بهداشت تهیه واکسن آنفلوانزای نوع A را با وجود شیوه های انتقال این بیماری تنها راه حل قطعی ندانست و بر ضرورت رعایت بهداشت فردی تاکیدکرد.

به‌گزارش ایسنا، دکتر امامی رضوی در جلسه هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی تهران با روسای بیمارستان‌ها از احتمال افزایش شیوع آنفلوانزای نوع A در مهر و آبان ماه خبرداد و گفت: «هرچه مراقبت‌ها و رعایت بهداشت فردی بیشتر باشد میزان شیوع بیماری کم‌تر خواهدبود.»

وی از تهیه یک تا دو میلیون دوز واکسن آنفلوانزای نوع A برای اسفند ماه خبرداد و گفت: «با توجه به این‌که واکسن راه‌حل قطعی برای پیش‌گیری نیست، باید تمام سعی خود را برای رعایت بهداشت فردی نمود.»

امامی رضوی مراقبت‌های مناسب را در کاهش میزان مرگ و میر بیماران موثر دانست و گفت: «میزان مرگ و میر مبتلایان آنفلوانزای نوع A در کشورهای اروپایی نسبت به امریکای جنوبی کم‌تر است دلیل آن هم مراقبت و رسیدگی بیشتر از این بیماران است.»

دکترامامی رضوی وضعیت کشور را در مقایسه با کشورهای حاشیه خلیج فارس مناسب ارزیابی کرد و گفت: «اکنون این بیماری در کشورهای کویت و عمان به اوج خود رسیده که منجر به تعطیلی مدارس این کشورها در فصل پاییز شده‌است این درحالی‌که میزان شیوع بیماری در کشور ما از رشد کم‌تری برخورداراست.»

وی با تاکید بر این‌که از ورود بیماران به کشور مراقبت جدی می‌شود، افزود: «عربستان هنوز آمار روشنی اعلام نکرده‌است اما این بیماری اغلب در زایرانی که به کشور مراجعت‌ کردند دیده‌شده براین اساس ما پیشنهاد تعطیلی حج را دادیم که با نظر مسوولین، حج برای افراد بالای 65 سال و کودکان زیر 12 سال و بیماران ممنوع شد تا میزان ابتلای آن کاهش یابد و امکان مراقبت از ورود بیماران به کشور بیشتر شود.»

دکتر امامی رضوی افزود: «پیش‌بینی شده‌است که از 100 هزارنفر در حج 80 هزارنفر مبتلا و 2 هزارنفر بستری شوند که 5 درصد آن منجر به مرگ می‌شود به همین دلیل سفر حج محدود شده‌است.»

معاون سلامت وزارت بهداشت آموزش لازم به تمام کادر بیمارستان را ضروری دانست و گفت: «این آموزش نباید فقط به روسا و مدیران بیمارستان‌ها محدود‌شود بلکه باید تمام کارکنان آموزش لازم را برای رعایت بهداشت فردی در هنگام مواجهه با بیماران ببینند.»

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|