Saturday, 18 July 2015
21 March 2023
صبح سه‌شنبه،

«ابوالفضل عابدینی ممنوع‌الملاقات شد»

2010 July 07

خبر/رادیو کوچه

صبح روز سه‌شنبه، پانزدهم تیرماه، «ابوالفضل عابدینی» روزنامه‌نگار و از مسوولان سابق مجموعه فعالان حقوق بشر درایران، از دیدار با خانواده‌ی خود منع شده است.

بنا به اطلاع گزارش‌گران هرانا، مادر ابوالفضل عابدینی صبح روز سه‌شنبه برای دیدن فرزندش به زندان کارون اهواز مراجعه کرده، اما مسوولان به وی گفتند که پسرش تا اطلاع ثانوی ممنوع الملاقات است.

مادر این زندانی سیاسی، پس از مشاهده‌ی چنین وضعی برای دریافت پاسخی به مسوولین زندان کارون اهواز مراجعه کرده که به وی اعلام شد این دستور ممنوعیت ملاقات از سوی رییس زندان صادر شده است، هرچند که از بازگو کردن جزییات چنین تصمیمی امتناع کرده‌اند.

شایان ذکر است آقای عابدینی در حال سپری کردن دوران محکومیت 11 ساله خود در بند 6 زندان کارون اهواز است و از زمان انتقال به‌این زندان تاکنون هیچ‌گونه ملاقات حضوری با خانواده‌ی خود نداشته و تنها از طریق کابین می‌توانست با مادر و برادران خود دیداری کوتاه داشته باشد.

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , , ,