Saturday, 18 July 2015
30 March 2023
هشدار وزارت بهداشت مالزی به مردم:

«آگاهی از قرص پوچای تقلبی»

2010 July 07

رادیو کوچه

وزارت بهداشت مالزی به عموم مردم هشدار داد که از مصرف قرص پوچای که دارای سم دیکلوفناک است اجتناب کنند .

آقای تان سری دکتر محمد اسماعیل مریکان ،در بیانیه‌ای که روز جمعه انتشار داد به مردم توصیه کرد که ابتدا در مورد اصل بودن این محصول که کاربرد از بین برنده تب، آنفلونزا، درد معده را دارد اطمینان حاصل کنند و سپس به خرید آن اقدام ورزند. هم‌چنین سه‌شنبه گذشته دپارتمان بهداشت هنگ‌کنگ هشداری را در مورد قرص تقلبی منتشر نمود.

این دپارتمان به عموم مردم هشدار داد که از خرید یا استفاده قرص پوچای که با نام تقلبی به بازار آمده است خودداری کنند، قرص که توسط گروه 21214 روانه بازار شده است. محمد اسماعیل گفت‌: «قرصی که توسط این گروه روانه بازار شده است از نظر بسته‌بندی و رنگ قرص‌ها تیره‌تر از محصول اصلی آن است» .

وی گفت: «دراداره کنترل دارویی مالزی محصولی توسط کارخانه لی چونگ شینگ تونگ به ثبت رسیده است که در هنگ کنگ نام این قرص «پوچای» و شماره ثبت مالزی 19988024 تی است.

تنها کارخانه‌ای که قرص پوچای را در مالزی تولید می‌کند اطمینان داد که پوچای گیاهی محصول گروه 21214 که حاوی دیکلوفناک است به‌وسیله کارخانه هنگ‌کنگی تهیه نمی‌شود و محصولی تقلبی است. محمد اسماعیل اظهار داشت: «دیکلوفناک از بین برنده درد است و دارای اثرات جانبی مانند ناراحتی‌های معده و خون‌ریزی است.»

محمد اسماعیل در پایان اضافه کرد: «محصولات سنتی به ثبت رسیده در مالزی از نظر کیفیت و اطمینان در سطح بالاتری قرار دارند و دارای هولوگرام هستند.»

منبع :روزنامه سان 28 ژوئن 2010

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , , ,