Saturday, 18 July 2015
25 March 2023
برای پایان دادن به اعتصاب در بازار،

«دولت و اصناف به توافق رسیدند»

2010 July 13

خبر / رادیو کوچه

در پی اعتصاب در بازار تهران و چند شهر دیگر ایران به علت افزایش مالیات روز گذشته دوشنبه طی یک نشست دولت ایران و نمایندگان اصناف و بازار، درباره افزایش ۱۵ درصدی مالیات به توافق رسیده‌اند.

نمایندگان اصناف و سازمان امور مالیاتی روز دوشنبه در وزارت بازرگانی تفاهم‌نامه‌ای را امضا کردند که مالیات سال ۱۳۸۸ اصناف و بازار را نسبت به سال ۱۳۸۷، ۱۵ درصد افزایش می‌دهد.

دولت ابتدا قصد داشت که این مالیات را ۷۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش دهد، اما بازاریان با اشاره به رکود اقتصادی در ایران، این میزان مالیات را غیر‌عادلانه می‌دانستند و خواستار تجدید نظر دولت در تصمیم خود بودند.

قاسم نوده فراهانی، رییس شورای اصناف گفت که «تعیین مالیات براساس میزان درآمد سال ۸۸ کاملن منتفی است و تفاهم حاصل شده به معنای مالیات قطعی سال ۸۸ است.»

وی افزود: «اصناف باید ۴۰ درصد مالیات را نقدی و بقیه را با مراجعه به ادارات دارایی به صورت تقسیط بپردازند.»

هم‌زمان معاون وزیر بازرگانی نیز گفته است که تا ۳۱ تیر همه واحدهای صنفی باید اظهار‌نامه‌ خود را براساس ۴۰ درصد مالیات قطعی سال ۸۷ ارایه کنند و مالیات قطعی سال ۸۸ با افزایش ۱۵ درصدی نسبت به ۸۷ باید توسط اتحادیه‌ها تا ۳۱ مرداد تعیین و به ادارات مالیاتی تحویل داده شود.

گفتنی است در پی اعلام میزان مالیات اولیه که حدود 70 درصد اعلام شده بود بازار طلا و پارچه تهران به مدت دو روز در اعتراض به این مسئله دست به اعتصاب زده بودند که منجر به بازداشت یکی از نمایندگان صنف پارچه شده است.

«نوشته فوق می تواند نظر نویسنده باشد و الزامن نظر رادیو کوچه نیست»

|

TAGS: , , , , ,